Zanimljivosti

26.11.2013.

Pesma Saše Kovačevića dobila odličan cover Saša Kovačević
foto: Youtube screenshot
Pesma Saše Kovačevića dobila odličan cover

Poslušajte!

Domaća POP zvezda, miljenik ženskog dela publike, Saša Kovačević, nedavno je izbacio prvu pesmu na engleskom „Nothing But the Faith“. Uspeh je usledio momentalno kao i veliki broj pozitivnih komentara a ovih dana Sašina pesma je, u skladu sa svetskim trendovima, dobila i sjajan acoustic cover koji preti da postane jednako popularan kao i original.

Obradu pesme uradili su momci koji stoje iza imena VLCovers, vokal Vuk Mirović i Luka Filipović, gitara.

Iako nismo navikli na ovakav zvuk od Saše, moramo priznati da uradio fenomenalnu stvar, jer pesma zvuči kao hit sa stranih radio stanica!  Sa druge strane, dvojac VLCovers je takođe sjajno uradio cover, naročito ako znate da se ovi momci muzikom bave amaterski, i kako piše na njihovoj FaceBook stranici, sve što obrađuju rade sami kod kuće, bez ikakve posebne opreme!

Saša, koji na domaćoj POP sceni ređa hit za hitom još od 2004. godine kada se pojavio sa numerom „Pakao i raj“, ima velike šanse da postigne veliki uspeh i u muzici koja je žanrovski nešto drugačija od one na koju smo navikli a nadamo se da će pesmama na engleskom probiti granice regionalne scene.

 

 

 

 

Ostavi
komentar