Zanimljivosti

23.02.2013.

Ostvari san - postani DJ na Ibici! BURN Studios Residency
foto: PR Banner
Ostvari san - postani DJ na Ibici!

BURN Studios Residency

BURN Studios već po drugi put organizuje internacionalno resident takmičenje DJ-eva na Ibici a čak tri pobednika će dobiti mesečnu platu, smeštaj na ostrvu i angažmane u najboljim klubovima. Primamljivo zar ne? A to nije kraj! Finalisti takmičenja će imati čast da upoznaju neke od vodećih imena elektronske muzike uključujući i Maceo Plexa, Solomuna i Steve Lawlera!

Šta je potrebno učiniti?

Prva runda takmičenja: kreiraj svoj DJ Mix u trajanju od 15 do 20 minuta, ali tako da obavezno sadrži barem jednu stvar sa aktuelne Beatportove Top 100 liste. Ovako urađen mixuplouduješ najkasnije do 18. marta na OVAJ LINK.

I to je to, što se prvog kruga tiče. Drugi je već malo komplikovaniji i uključuje takmičenje na specijalno organizovanim žurkama širom Srbije a jedan od finalista će dobiti priliku da provede 13 dana na International Music Summit - u na Ibici!

Ovo sve zvuči kao san, ali zapravo je upravo ovako kako ste pročitali a i nije ni malo teško učestvovati ako se već bavite DJ-ingom. Za sve, detaljne informacije kliknite OVDE, a video najavu pogledajte....

Ostavi
komentar

Povezano