Zanimljivosti

10.11.2013.

One Direction: Neobične činjenice u vezi novog albuma One Direction
foto: Detalj sa omota albuma
One Direction: Neobične činjenice u vezi novog albuma

1D-evci, čitajte pažljivo, ovo možda niste znali!

Sada već i vrapci na grani znaju da novi, treći po redu, studijski album boy benda One Direction izlazi krajem novembra, naziva „Midnight Memories“. Svi smo čuli prvi singl „Best Song Ever“, i znamo track listu (koja možda nije konačna?!?!), ali evo nekih činjenica (bolje reći glasina) o novom albumu koje možda niste znali!

Na jednoj od pesama, u pozadini se čuju uzdasi koji aludiraju na seks, a momci u tom trenutku nisu mogli da nađu nikoga drugog, pa su zamolili sobaricu iz hotela, koja je bila toliko ljubazna, pa im je i pozajmila svoj „glas“ tj uzdahe!

Šuška se da je sveprisutni Pharrell Williams takođe umešao svoje prste u „Midnight Memories“, pa ćemo ga možda gledati i u nekom od spotova!

Svi pričaju kako je treći album mnogo „zreliji“ od prva dva, i da ćemo u pesmama čuti i rock zvuka! Je l' to momci polako menjaju pravac?!

Na albumu se nalazi pesma „Little Black Dress“, koja je najverovatnije posvećena Veroniki Malik, Zayn-ovom alteregu! Zanimljivo...

Ed Sheeran ovoga puta nije napisao nijednu pesmu za „Midnight Memories“! Nije da ga nisu pitali, ali je Ed zauzet pisajući pesme za svoj novi album!

Postoje glasine da će se na albumu naći i pesma „Just Can't Let Her Go“, mada se takođe priča da će deo ove pesme biti refren gorepomenute „Little Black Dress“!

Takođe se priča da gospodin Cowell veoma zadovoljan, jer su momci učestvovali u stvaranju sopstvene muzike više nego ikada, pogotovo Niall i Zayn, koji su ostajali budni celu noć u studiju, pišući pesme!

Nije još mnogo ostalo do izlaska albuma, pa ćemo uskoro saznati da li su glasine tačne ili ne, o čemu ćemo vas naravno obavestiti!

Ostavi
komentar