Zanimljivosti

05.03.2014.

Održana treća MasterCard X Factor VIP žurka Finalisti na MasterCard VIP žurci
foto: PR Photo
Održana treća MasterCard X Factor VIP žurka

Finalisti napravili fenomenalan show

Sponzor X Factora Adria, kompanija MasterCard, organizovala je ovog ponedeljka (3. marta) za svoje partnere i saradnike, treću po redu MasterCard X Factor VIP žurku.

Nakon klubova Loft i Brankow treća lokacija ove sjajne zabave bio je klub Dragstor Play na savskom keju, a za dobru zabavu su kao i do sada, bili zaduženi finalisti X Factor-a: Tamara Milanović, Maid Hećimović, Daniel Kajmakoski, Lukijan Ivanović, Maja Novaković, Aleksandra Sekulić i grupe Doktori, 4U i H2O.

Emina Jahović i Kristina Kovač, članice žirija, su bile među gostima, a specijalni gosti na događaju bili su korisnici PayPass kartica iz Srbije i Crne Gore, koji su zahvaljujući promotivnoj akciji kompanije MasterCard došli na snimanje „live“ emisije i imali priliku da se druže sa svojim favoritima.

X Factor Adria, prvo regionalno izdanje popularnog svetskog muzičkog programa, se približilo kraju – pred nama je još samo super finale u Kombank areni u Beogradu 23. marta kada ćemo saznati ko zaista ima X Faktor. Pobednik ovog serijala će dobiti 10.000 EUR na MasterCard® PayPass™ kartici, što je nagrada koju dodeljuje kompanija MasterCard.

Kako je bilo na žurci pogledajte u galeriji na dnu teksta.

Ostavi
komentar