Zanimljivosti

29.10.2013.

Odličan start prve sezone X Factora! Ilma Karahmet
foto: X Factor PR Photo
Odličan start prve sezone X Factora!

Ilma Karahmet najveće iznenađenje prve epizode

Prva epizoda prve sezone regionalnog X Factora ispunila je i prevazišla sva očekivanja!

Odlična produkcija, sjajan žiri i neverovatni kandidati – to je u najkraćem opis onoga što smo večeras mogli videti a što  nam je samo zagolicalo maštu.

Najjači utisak (na nas) ostavila je kandidatkinja koja je nastupila poslednja, trinaestogodišnja Ilma Karahmet koja je svojim sjajnim i neverovatno zrelim vokalom oduševila žiri do te mere da je Željko Joksimović prokomentarisao da ona ima ne jedan, već sto X Factora!

Petar Jojić koji već mesecima unazad svojim nastupima u Knez Mihajlovoj ulici privlači pažnju Beograđana koji živo diskutuju da li se radi o play back-u ili živom pevanju, večeras je otklonio sve naše sumnje potvrdivši da je pravi naslednik Zdravka Čolića kako glasom tako i džentlmenskim nastupom. Ostaje da vidimo kako će se Petar snaći sa pesmama koje nisu sa repertoara sjajnog Čole, ali do tada mu možemo samo čestitati na odličnom glasu i samouverenom nastupu.

Prava mala drama odigrala se oko nastupa Irme Dragićević iz Varaždina koja nakon prve pesme nije dobila dovoljan broj glasova za prolaz dalje. Zahvaljujući intervenciji Željka Joksimovića, Irma se vratila na binu, otpevala još jednu pesmu, ovoga puta hit Michael-a Jacksona, nakon koje je prošla sa 4 “da”! Njen nastup je primer kako odabir pesme može uticati na odluku žirija bez obzira na kvalitete pevača.

I pevački duo, jedini ove večeri, Jana i Luka uspeo je da pomeri publiku i žiri svojom interesantnim nastupom. Oni, kao i Petar, pevaju na ulicama glavnog grada, ali sada će dobiti šansu da postanu velike zvezde. Oni su napomenuli da ih veže samo muzika, a da nisu u emotivnoj vezi.

Slavko Kaležić je iznenadio i žiri i publiku izborom pesme ali je nakon prvog šoka osvojio čak 4 “da”. Prelepa Hristina Vuković priredila nam je najurbaniji nastup ove večeri izvevši na originalan način hit Davida Guette “Titanium”. I pored malog kiksa sa visinama od Kristine mnogo očekujemo u nastavku takmičenja.

Sledeća epizoda je u utorak 5. novembra u 21:15 na TV Pink.

Ostavi
komentar

Povezano