Zanimljivosti

26.12.2013.

Novogodišnji koncert učesnika X Factora Doktori
foto: Luka Pilipović
Novogodišnji koncert učesnika X Factora

Dođite da ih čujete uživo!

U petak, 27. decembra, i u subotu, 28. decembra, u Delta City-u će se održati dva novogodišnja koncerta, gde će nastupiti finalisti prvog regionalnog X Factor-a!

Ovo je idealna prilika da čujete svoje favorite kako pevaju uživo, a raspored je sledeći: u petak će nastupiti polufinalisti iz Kikijeve i Eminine grupe, pa ćemo tako čuti Aleksandru Brković, Ilmu Karahmet, Tamaru Milanović, Harisa Ćata, Aleksu Perovića i Lukijana Ivanovića.

U subotu, svoje pevačko umeće pokazaće takmičari iz Kristinine i Željkove grupe i čućemo Doktore (boy's band), 4U (girl's band), H2O (Fifi i Marinela), Maju Novaković, Daniela Kajmakovskog i Mladena Lukića.

Posetioce će sačekati pokloni i brojna iznenađenja koja će se nalaziti ispod Coca Cola novogodišnje jelke, a biće vam predstvaljeni i „X Phone“ smartfonovi. Ukoliko uz vaučer koji dobijete na koncertu uzmete neki od dva modela „X Phone“-a ( Samsung Galaxy Core X Factor i Samsung Galaxy Fame X Factor) u bilo kojoj mt:s poslovnici, dobićete na poklon kartu za finalno veče X Factor-a koje će biti održano u Kombank Areni!

Koncerti počinju u 18 časova.

Vidimo se!

Ostavi
komentar