Zanimljivosti

30.10.2013.

Nova frizura, karaoke iz 2008. i jedna torta Nina Badrić
foto: Instagram Photo
Nova frizura, karaoke iz 2008. i jedna torta

Lude priče iz ludih života slavnih

Prelepa Nina Badrić sa novom frizurom postala – još lepša!

Najveća dama hrvatske POP scene, Nina Badrić, postavila je na svom Instagram profilu, nekoliko fotki na kojima se pohvalila svojom novom, kratkom frizurom. Nina je inače prelepa žena poznata po otmenom stilu a sa novom fizurom je, ako je suditi po komentarima, napravila pun pogodak. Kako se vama dopada?

Katy Perry i Robert Pattinson – misterija decenije...

Govorkanja i nagađanja o tome da li su mega POP zvezda Katy Perry i najpoželjniji vampir na svetu Robert Pattinson zajedno – nisu novost i ta priča traje već mesecima.

Novo je da se pre neki dan na sajtu YouTube pojavio snimak na kom njih dvoje, prilično pijani, pevaju karaoke. Ovo „pevaju“ shvatite uslovno jer je nesrećnu baladu sastava Boyz II Men „I’ll Make Love To You“ teško prepoznati u njihovom pijanom izvođenju. Ako nas pitate – ništa strašno! Dvoje mladih ljudi se zabavlja kao što se svi zabavljamo kad mislimo da nas niko ne gleda, ali fora je u tome što je ovaj snimak, na kom Katy u jednom momentu sedne Pattinsonu u krilo, snimljen davne 2008. godine!

E sad, da li je ovo dokaz da su njih dvoje zaista samo prijatelji i to ovolike godine (kako Katy želi da prikaže) ili naprotiv, da se tu „odavno nešto kuva“ – prosudite sami...

Lady Gaga i Kelly Osbourne – pravi mali rat i pomirenje preko mame?

Huškanja između devojaka, Lady Gage i Kelly Osbourne, počela su još prošle godine kada je Kelly lansirala neistinitu priču da je Gaga u drugom stanju. Usledio je pravi mali rat na društvenim mrežama a sve se završilo linčom koji su nad Osbourneovom sproveli poslušni Gagini monstrumčići.

Kada je pre par dana Gaga, gostujući u britanskom X Factoru napravila sjajan potez sa tortom koju je predala majci Kelly Osbourne, Sharon, a povodom Kellynog rođendana, Kelly je reagovala – pa... malo glupavo. Nije prilima ruku pomirenja i ovaj Gagin potez prokomentarisala u veoma negativnom kontekstu. Ipak, dan kasnije ipak se dozvala pameti (ili joj je neko udario par packi) pa je svoju nekadašnju drugaricu Gagu ipak pozvala na pomirenje. Jel i vama ovo zvuči kao da imaju 12 godina?

NAPOMENA: Žuta sreda je jedini "trač" tekst koji redovno objavljujemo na portalu MjuzNews. Žute srede (ili kako ih još zovemo - Tračevi sredom) su neozbiljni tekstovi namenjeni isključivo zabavi, podizanju morala i zafrkanciji. Autori tekstova nemaju nikakvu ambiciju da ih čitaoci shvate ozbiljno. Sadržaj je često neproveren, netačan, napisan na bazi nepouzdanih izvora ili preuzet sa još nepouzdanijih tračerskih medija. "Žutu sredu" čitajte samo zabave radi, i kada završite, zaboravite šta ste pročitali! :) Svaka sličnost sa stvarnim likovima i delima je potpuno slučajna iako možda namerna. Dakle, krajnje ozbiljna napomena - Žutu sredu koju ste upravo pročitali smo napisali vrlo neozbiljno i želimo da je tako i shvatite!

Ostavi
komentar