Zanimljivosti

10.12.2014.

Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno (II deo) Meghan Trainor
foto: YouTube screenshot
Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno (II deo)

Nastavljamo sagu o nesuđenim hitovima

Kao što ste imali prilike da vidite u prvom delu, neke pesme su originalno namenjene drugim izvođačima, ali sudbina neretko umeša prste – danas nastavljamo priču o propuštenim prilikama jednih tj. srećnim prilikama drugih...

„Since U Been Gone“

Pesma koja je proslavila Kelly Clarkson je originalno bila namenjena Hilary Duff i Pink, međutim bivša učesnica Idol-a je ta koja je imala sreće.

„Boom Clap“

Kad smo već kod Hilary Duff, ova numera je bila namenjena njoj, kako bi se uspešno vratila na muzičku scenu, ali ju je ugrabila sve popularnija Charlie XCX.

„Rock Your Body“

Pesmu su komponovali čuveni duo The Neptunes (Pharrell i Chad Hugo) za kralja POP-a, Michaela Jacksona, koji ju je odbio, ali zato ju je Justin Timberlake oberučke prihvatio i nije pogrešio!

„I'm A Slave For You“ / „Boys“

Ovi megahitovi Britney Spears bili su prvobitno ponuđeni Janet Jackson, ali se njoj nisu dopali.

„How Will I Know“

Janet, Janet... Jedan od hitova Whitney Houston je takođe bio ponuđen sestri kralja POP-a, mada mislimo da gospođica Jackson ipak nije vokalni kalibar za ovu pesmu, pa možda i nije pogrešila što ju je odbila.

„I Don't Wanna Miss A Thing“

Čuvena balada sastava Aerosmith je prvenstveno bila ponuđena Celine Dion, ali je Steven Tyler ipak majstorski odradio posao...

„Let's Get Loud“

Hit iz J.Lo ere kada nije samo pevala o pozadini i pokazivala istu – pesma je bila namenjena za latino kraljicu Gloriu Estefan.

„Toxic“

Opet Britney – izgleda da neki balans mora postojati! Britney je odbila neke hitove, ali je napravila i neke, više nego dobre izbore – pesma je bila namenjena za Kylie Minogue, ali ju je Britney ugrabila, napravivši jedan od najvećih hitova svoje karijere.

„All About That Bass“

Ovaj aktuelni megahit je namenjen Beyonce, ali Queen B se izgleda nisu dopali stihovi „I am no size 2“ – zato je Meghan iskoristila priliku i postala poznata širom sveta!

Ostavi
komentar

Povezano