Zanimljivosti

30.09.2014.

Nicki Minaj vodi MTV EMA!!! Nicki Minaj
foto: MTV PR Photo
Nicki Minaj vodi MTV EMA!!!

Očekujte neočekivano

MTV je objavio da će hip hop superstar Nicki Minaj biti voditeljka 2014 MTV EMA, i ujedno je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti uživo u nedelju, 9. novembra, u The Hydro dvorani u Glazgovu!

Samo dve nedelje pre objavljivanja njenog željno iščekivanog trećeg studijskog albuma “The PinkPrint”, Nicki će voditi najveću godišnju muzičku dodelu nagrada koja slavi najaktuelnije izvođače današnjice. Ovu vest je Minaj objavila putem Twittera napisavši da je “jako uzbuđena” i otkrivši “Neću samo nastupiti, već mi je dodeljena veoma cenjena uloga VODITELJKE dodele #MTVEMA!!!!! AAAAAHHHHHHH!!”.

2014 MTV EMA prenosiće se uživo iz The Hydro dvorane u Glazgovu u nedelju, 9. novembra, od 21:00.

Pored časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada, Nicki može da se pohvali i sa četiri MTV EMA nominacije - za Najboljeg ženskog izvođača, Najboljeg hip hop izvođača, Najveće fanove i Najbolji izgled. Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59.

Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!

Ostavi
komentar

Povezano