Zanimljivosti

25.12.2012.

Neviđeno volim da volim te Nikola Radović Ja imam talenat
foto: Youtube screenshot
Neviđeno volim da volim te

Nikola Radović iz Ja imam talenat - RASPAMETIO

Već godinama slušamo "kukanje" na temu toga šta se desilo sa srpskom pop i rok scenom, da li je moguće da nema dovoljno dobrih pevača i bendova i onih koji su voljni da ih slušaju a onda se notkuda pojavi neko kao Nikola Radović.

Nikola je nastupio na audiciji takmičenja Ja imam talenat i apsolutno ostavio bez reči žiri, prisutnu publiku a ako pogledate komentare na društvenim mrežama - ništa manje i širu javnost. Skroman, ne previše upadljiv momak izašao je na binu sa gitarom, seo i otpevao svoju pesmu koja je istog sekunda postala hit. Ima sve - odličan tekst, neobičnu boju glasa, muzikalnost, pamtljivu a duboku melodiju - Bravo!

Naravno prošao je dalje a žiri nije imao potrebe da se mnogo konsultuje oko odluke. Ivan Tasovac je otvoreno pokazao da mu se to što Nikola radi jako sviđa, čak je mahnuo publici da ne aplaudira pre nego što Nikola završi a Ivan Bosiljčić mu je uputio laskave komplimente. Jedino Nataša Ninković nije komentarisala ali je delovalo da je to pre zbog prejakog dobrog utiska nego zato što se ne slaže sa kolegama.

Mi čestitamo Nikoli i želimo mu puno sreće u daljem toku takmičenja. Divno je da očigledno postoje talentovani ljudi koji gaje dobru muziku a po komentarima bi se reklo da ni publika nije ostala ravnodušna. Samo napred!

Ostavi
komentar

Povezano