Zanimljivosti

08.04.2013.

Neverovatno ali, nažalost, istinito Beyonce
foto: Youtube screenshot
Neverovatno ali, nažalost, istinito

Pojavile su se falsifikovane ulaznice za Beyonce

Svetska mega zvezda Beyonce nastupiće u Beogradu u Kombank Areni 15. aprila, a ulaznice za ovaj koncert rasprodate su u rekordnom roku, za svega 4 dana!

Iako su organizatori putem medija upozoravali na to da se ulaznice prodaju izuzetno velikom brzinom te da svi koji planiraju da isprate ovaj događaj na vreme treba da planiraju kupovinu ulaznica, mnogi domaći fanovi ostali su kratkih rukava. Takva situacija očigledno je perfektna za falsifikatore koji su se munjevitom brzinom organizovali i pustili u prodaju određen broj lažnih ulaznica. Zvuči neverovatno ali je istina a ovu informaciju smo dobili direktno iz Kombank Arene koja ovom prilikom apeluje na javnost da ne kupuju karte za ovaj koncert putem kanala koji nisu zvanični jer karata više nema a zvanična prodajna mesta u Beogradu bila su u: Kombank Areni, Bilet Centru Beograd, Domu Omladine i  Ušće Shopping Centru. Spisak svih prodajnih mesta u Srbiji i šire, je na sajtu www.eventim.rs

Arena je takođe izdala saopštenje da će na ulazima važiti isključivo ulaznice sa validnim bar kodom koje su kupljene na zvaničnim prodajnim mestima CS Eventima i preko sajtova Arene i Eventima. Ulaznicama koje nisu nabavljene preko ovlašćenog prodavca, neće biti omogućen ulaz na koncert, odnosno iste neće proći digitalnu kontrolu na ulazima.

 

Ostavi
komentar

Povezano