Zanimljivosti

30.04.2014.

Nećete verovati koliko godina imaju ovi ljudi Lillie McCloud
foto: Youtube screenshot
Nećete verovati koliko godina imaju ovi ljudi

Zapanjili su žiri svojim glasovima i mladolikošću

Pre par dana smo pisali o najmlađim takmičarima koje smo u proteklih par godina imali prilike da vidimo i čujemo u najpopularnijem takmičenju pevača amatera, X Factor, a danas vam predstavljamo, dobro, možda ne najstarije, ali svakako „takmičare u zrelim godinama“ za koje nikada u životu ne biste rekli da imaju godina koliko zaista imaju.

Da li je u pitanju genetika ili činjenica da ljubav i posvećenost muzici podmlađuju, nikada nećemo saznati, ali ove ljude bi zaista vredelo pitati za recept večne mladosti.

Osim što su svojim nastupima oduševili publiku i žiri, svet je bukvalno ostao zapanjen kad su izgovorili svoje godine – pogledajte ih:

Lillie McCloud, 54 u trenutku kada je učestvovala u trećoj sezoni američkog X Factora (2013. godine). Tada je rekla da ima troje dece i sedmoro unučadi! Da li možete da poverujete?

Lillie je ispala u petoj nedelji show-a čime se plasirala na osmo mesto.

LeRoy Bell je imao 60 godina (?!) u trenutku kada je odlučio da se prijavi za prvu sezonu X Factora u Americi. Njegova mentorka Nicole Scherzinger nije mogla da poveruje svojim očima i ušima kada je LeRoy otkrio svoje godine. I on je, kao i Lillie, osvojio osmo mesto.

Šta kažete? 

Ostavi
komentar