Zanimljivosti

07.10.2013.

Napokon istina o Miley Cyrus! Miley Cyrus
foto: www.mtv.rs
Napokon istina o Miley Cyrus!

MTV, petak 11.10. u 19h

Nakon što je dobila četiri nominacije za 2013 MTV EMA, svojim nastupom na VMA (malo je reći) uzburkala javnost, a pesmama osvojila svetske TOP liste i pomogla da reč "twerk" postane deo svakodnevnog govora, svetska superzvezda Miley Cyrus dospela je na sam vrh pop-kulture. Ali ko je prava Miley i šta je inspirisalo njenu transformaciju pogledajte u ekskluzivnom MTV dokumentarcu Miley: The Movement na MTV kanalu u petak, 11. oktobra u 19:00.

Tokom poslednja četiri meseca MTV je dobio dosad neviđen uvid u život Miley Cyrus, koja će hrabro povesti gledaoce na svoje burno putovanje od tinejdžerske TV senzacije do jedne od najmagnetičnijih i najkontroverznijih zvezda pop muzike.

Intimni 60-minutni dokumentarni film zabeležio je pravu ličnost i evoluciju Miley Cyrus dok se priprema za objavljivanje svog prvog albuma za RCA Records, "Bangerz", koji će se naći u prodaji od utorka, 8. oktobra. Videćete njene uspone i padove kod kuće, u studiju i na turnejama, kao i planiranje, probe, sam nastup i medijsko ludilo koje je pratilo duet s Robinom Thickeom na dodeli 2013 MTV Video Music Awards.

Miley je nominovana za četiri nagrade MTV EMA, u kategorijama Najbolji ženski izvođač, Najbolji spot, Najbolji pop izvođač i Najbolji američki izvođač. 2013 MTV EMA dodela se ove godine održava u nedjelju 10. novembra, u 21:00 u novoj dvorani Ziggo Dome u Amsterdamu, sa direktnim prenosom na MTV kanalu. 

Miley Cyrus će 8. oktobra objaviti svoj novi album “Bangerz” na kojem će se naći trinaest novih pesama. Na albumu su sarađivali slavni producenti i autori pesama, kao što su Mike Will, Pharrell, Future, i will.i.am, i predstavlja kreativni uzlet za Miley. 

"Wrecking Ball", drugi singl s albuma "Bangerz", objavljen je 25. avgusta i odmah se popeo na 1. mesto na iTunesovoj listi Top Songs, 1. mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i 1. mesto na Spotifyu. Spot za “Wrecking Ball”postao je video koji je najbrže postigao status CERTIFIED: VEVO-ovu oznaku za spotove sa 100 miliona pregleda i to u roku od šest dana. Prvi singl “We Can’t Stop” bio je objavljen 2. juna i popeo se na 1. mesto na iTunesu u SAD-u i 23 druge zemlje. Taj singl je dostigao drugo mesto na Billboardovoj listi Hot 100 i prodat je u više od 2 miliona primeraka samo u SAD-u. “We Can’t Stop” je takođe postao prvi singl Miley Cyrus na 1. mestu u UK-u. 

Ostavi
komentar