Zanimljivosti

29.08.2016.

Najvažnije stvari sa MTV VMAs i gde da ih pogledate Moonman
foto: mtv.com
Najvažnije stvari sa MTV VMAs i gde da ih pogledate

MTV se potrudio ove godine

MTV Video Music Awards obično je najbizarnija dodela nagrada. Bilo da se dve velike zvezde ljube ili trte na sceni, o tome se priča narednih dana, ali i godina. Iako u teoriji ples sa velikom zmijom ne zvuči intrigantno, nastup koji je Britney imala pre skoro deset godina nešto je što se pamti. Zato je njen povratak na VMA scenu bio toliko priželjkivan. Ove godine su nastupala zaista velika imena. Beyonce, Rihanna, Ariana, Nicki... i Kanye West koji je dobio četiri minuta da na sceni radi šta god želi. 

33. dodela je održana u Madison Square Garden-u, a interesantno je da se MTV odlučio za verziju bez voditelja. 

Što se modnih utisaka tiče - Nicki Minaj i Britney Spears odlučile su se za odlične uske haljine sa prorezima na neoćekivanim mestima, Beyonce je očerupala lutka iz Muppet Show-a, a Holland Roden mnogima bila pobednica večeri. Njeno ime se dosta guglalo i tek tada smo saznali da je reč o glumici iz serije Teen Wolf. Zapamtićemo je do sledeće dodele, jer je izgledala ovako. 

Izdvojili smo hajlajte sinoćašnje dodele nagrada i spremili vam linkove na kojima možete pogledati neke od nastupa:

Beyonce nam je dala skraćenu verziju projekta Lemonade i još jednom pokazala da je neprikosnovena kada dođe do živog nastupa. Taj nastup i još neke važne momente možete pogledati na zvaničnoj Facebook stranici MTV-a

Michael Jackson Vanguard nagradom pohvaljena je celokupna Rihannina karijera koju je laureatkinja predstavila iz četiri dela. No, više se priča o tome da su ona i Drake zajedno. On joj je bilbordom čestitao, poljubio je na sceni, a nakon svega na svom Instagram profilu podelio selfie sa njom. 

Ariana Grande predstavila je pesme sa aktuelnog albuma Dangerous Woman. Pridružila joj se Nicki Minaj zarad promocije zajedničkog singla Side By Side za koji uskoro stiže i spot. Ne znamo kome je pripala direkcija ovog spota, ali očigledno je da se Ariana i dalje muči da pronađe svoj identitet. Velika šteta jer je ovaj album bolji od uspeha koji je postigao, a Grande veći talenat nego druge nagrađivanije. 

Britney je kao i Ariana ponosna na svoj nastup, čim ga je popela na svoj zvanični VEVO kanal. Interesantno je da je kroz svoj aktuelni singl provukla i pesmu gostujućeg repera. G-Eazy hit Me, Myself & I nije osvežio slabo osmišljeni nastup. Spearsova izgleda bolje nego ikad, ali njeno uvijanje ne pršti od seksipila kao što se očekuje. Svi joj zameraju što je pevala na playback, a mi vam srećemo pažnju na sam kraj nastupa kada izgleda kao da G hoće da je poljubi, a ona ga vrlo jasno u tome sprečava. 

Jedan od glavnih utisaka je naravno Kanye West. Imao je govor u kojem nije mogao da nadmaši onaj u kojem najavljuje kandidaturu za predsenika 2020. godine. Ali, predstavio je fantastičan spot (Tidal exclusive) u kojem glavnu ulogu ima Teyana Taylor. Ova devojka sa njim je već pevala, sada je u ulozi igračice... a ako je ne znate, trebalo bi da je guglate!

Ostavi
komentar

Povezano