Zanimljivosti

22.08.2013.

'N Sync zajedno na dodeli MTV Music Awards? 'N Sync
foto: The Best Of album cover - detail
'N Sync zajedno na dodeli MTV Music Awards?

Justin Timberlake navodno okuplja staru ekipu...

Vi mlađi verovatno ni ne znate da je pre One Direction-a, Justina Biebera i The Wanted postojao bend koji se zvao ’N Sync u kom je, pored još četvorice momaka, pevao ni manje ni više nego Justin Timberlake! I, samo da ne bude zabune, ne radi se o nekom školskom bendu sa početka karijere – ’N Sync su bili jednako popularni kao 1D danas i popularniji od njihovih slavnih prethodnika New Kids On The Block, za koje opet, najverovatnije niste ni čuli (ovaj uvod je namenjen čitaocima mlađim od 17 godina neka se ne uvrede oni stariji čije sećanje seže do Beatles-a :-)).

E, ovih dana je eksplodirala vest koja je sve nas malo starije i nostalgične potpuno oduševila – Justin Timberlake će , navodno, okupiti  ’N Sync za potrebe nastupa na predstojećoj dodeli MTV Video Music nagrada! Već je zvanično potvrđeno da će Timberlake ove godine nastupiti na ceremoniji a da li je i ostatak priče istina, ostaje da vidimo u nedelju 25. avgusta (ceremonija po našem vremenu počinje 26. avgusta u 3am).

Inače, ’N Sync su karijeru započeli 1995. godine a sve je trajalo nepunih sedam godina tokom kojih su prodali preko 50 miliona ploča širom sveta, slomili minimum isto toliko ženskih srca i izbacili tri studijska albuma. Preostala 4 člana benda nisu, nakon rada sa ovim bendom, ostvarili zapaženije solo karijere. Justin Timberlake je bio i ostao ubedljivo najuspešniji i najpoznatiji član nekada slavne teen atrakcije.

Dok čekamo nedelju kada ćemo saznati da li je sve istina ili trač, da pogledamo Justinov najnoviji sopot za „Take Back The Night“. Uživajte...

Ostavi
komentar

Povezano