Zanimljivosti

26.08.2015.

MTV VMA: Najviše priznanje ove godine ide Kanye Westu Kanye West
foto: MTV PR Photo
MTV VMA: Najviše priznanje ove godine ide Kanye Westu

Kanye West će na predstojećoj 2015 MTV Video Music Awards dodeli biti nagrađen najvišim priznanjem - “Michael Jackson Video Vanguard Award”.

On će ovu nagradu dobiti zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodelama.

Priznanje će mu biti uručeno tokom MTV Video Music Awards 2015, a prenos uživo možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00. 

Ovom nagradom Kanye West se pridružuje prestižnoj listi prethodnih dobitnika Vanguard nagrade među kojima su i Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, Guns N’ Roses, Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake i Beyonce.

Kao što je ranije najavljeno, voditeljka ovogodišnje dodele MTV VMA je Miley Cyrus. Kanadska zvezda u usponu, The Weeknd je potvrdio da će na dodeli imati debi na televiziji i izvesti hit singl “Can’t Feel My Face”, Nick Jonas će zagrejati atmosferu uz novu pesmu „Levels“, a indie bend Walk The Moon će nastupiti sa nominovanim hitom „Shut Up and Dance”.

 

Ostavi
komentar

Povezano