Zanimljivosti

28.04.2015.

MTS konkurs „1 od 100“: 100 besplatnih spotova MTS akcija "1 od 100"
foto: PR Photo
MTS konkurs „1 od 100“: 100 besplatnih spotova

Uvertira za MTS Video Music nagrade

Ukoliko imate autorski bend, ovo je idealna prilika za vas – MTS, povodom rođendana i promocije MTS Video Music 2015 nagrada, pokrenuo je akciju „1 od 100“, u okviru koje će snimti 100 spotova pomenutih bendova!

Sličnih akcija je bilo i ranije – 1993. godine za potrebe dvadesetčetvoročasovnog maratona Muzičke Televizije Srbije, na Trećem kanalu, besplatne spotove su dobili Bajaga i Instruktori, Kristali, Roze poze, Plejboj, a u akciji „Besplatni video“ 1997. godine, spotove su dobili Braća Left, Zbogom Brus Li, Point Blank, BG Geto, Đura i mornari...

Reditelj MTS-a Ljubomir Radovanović  je rekao: „Scena mora da živne, da postane vidljivija. Kvalitetna autorska muzika je gurnuta na marginu, i ako ne stvorimo uslove, ako se ne izborimo zajedno, ukinuće nas primitivizam. Ove godine ponovo otvaramo vrata za vizuelizaciju kvalitetnih dela originalnih muzičkih stvaraoca. Ljudi, javite se kvalitetnom dobro snimljenom pesmom da zajedno pomeramo granice. Budite 1 od 100”.

Da biste učestvovali u akciji, potrebno je da pošaljete svoje audio snimke (u mpr formatu), biografiju, fotografiju i ostale podatke na mail mtsmusicvideo@gmail.com sa naznakom „1 od 100“.

Ovogodišnja dodela MTS Video Music nagrada će dati priznanja autorima najboljih muzičkih spotova regiona u čak 22 kategorije.

Ostavi
komentar

Povezano