Zanimljivosti

28.09.2020.

Možda znamo zašto Jennifer Lopez i Maluma nisu uspeli
foto: Youtube screenshot
Možda znamo zašto Jennifer Lopez i Maluma nisu uspeli

Prevelika očekivanja?

Izgledaju super. Sve je skupo i pažljivo snimano. Koreografije su strava. Ona izgleda posebno super. Ali, nešto ne štima! Možda znamo zašto! 
 
Kada su dve megazvezde, Jennifer Lopez i Maluma najavili saradnju, očekivanja su bila ogromna. OGROMNA! Rečeno nam je da ne dobijamo jedan, već dva dueta! Skupi spot se podrazumevao, a ispostavilo se da je na njega potrošeno koliko na manji holivudski akcioni film. Svi uslovi za uspeh su tu, osim činjenice da smo dobili dve osrednje pesme. Nazvati ih osrednjim je možda velikodušno. Jedne se kao sećamo, druge uopšte.  
 
Pišemo ovo teška srca, kao fanovi i Jlo i Malume. Pesme su sasvim okej, ali nemaju ništa što nas tera da im se vratimo. Prosto zvuče kao nešto što smo toliko puta čuli, a nemaju ništa što je autentično i vezano za ove prepoznatljive izvođače. Naravno da su izazvale veliku pažnju, samo što je brzo postalo jasno da neće napraviti jak prodor na top liste. 
 
Naša radna teorija je da su pri najavi dve pesme, ljudi očekivali jednu sporu i jednu brzu. Dok se gleda jedna, stalno se čeka kulminacija, ali nikada do nje ne dolazimo. 
 
Spot je takav kakav je jer mora da pokaže glumačke sposobnosti dve zvezde koje ćemo gledati u filmu Marry Me za sledeći Dan zaljubljenih. Sve je jasno, samo je šteta. Treba nam neka vatrenija pesma da se njome zanesemo u blesavoj godini kakva je ova. 
 
Pa Ti i Lonely producirali su  Jon Leone i Édgar Barrera, dok su koautori ovog brižljivo pripremanog projekta, Jennifer Lopez i Maluma.  Možda i previše brižljivo... 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano