Zanimljivosti

10.07.2014.

Miley Cyrus: 15 činjenica koje možda niste znali Miley Cyrus
foto: Youtube screenshot
Miley Cyrus: 15 činjenica koje možda niste znali

Miley je danas poznata po „twerk“-ovanju, isplaženom jeziku, ispadima u javnosti, ali ova devojka je prešla dugačak put do momenta kada se naga ljulja na kugli za rušenje i peva numeru koju zna ceo svet! Evo interesantnih činjenica koje možda niste znali, i koje će možda učiniti da gledate Miley u drugom svetlu. Ili pak ne...

Pravo ime pevačice je Destiny Hope Cyrus, a ovo je ime joj je dao otac, jer je bio ubeđen na njenom rođenju da je Miley predodređena da donese svetu nadu.

Ona je svoje ime promenila zvanično 2007. godine u Miley, a ovo ime je izabrala zbog toga što joj je nadimak iz detinjstva Smiley, pa je samo izbacila prvo slovo.

Rođena je u Nešvilu, Tenesi, gde je i odrasla, živeći na ranču i jahajući konje od svoje druge godine života!

Njen otac, Billy Ray Cyrus (najpoznatiji njegov hit je „Achy Breaky Heart“, koju Miley najviše voli), je country muzičar, koji ju je od malena vodio na turneje, a Miley je mogla da zaradi 10 dolara ako posle koncerta pokupi sve grudnjake i gaćice koje su žene bacale (?!?!).

Izbačena je iz evangelističke privatne škole, i kruže glasine o dva razloga – zato što je ukrala skuter jednom od nastavnika ili zato što je decu učila šta je francuski poljubac.

Njena kuma na krštenju je bila legendarna country pevačica Dolly Parton.

Prvi put se pojavila na filmu, još kao klinka – u pitanju je „Big Fish“ Tima Burtona.

Kada se pojavila na audiciji za seriju „Hannah Montana“, Miley se nije prijavila da glumi glavnu ulogu, već da glumi najbolju drugaricu Hanne Montane. Njen otac prvobitno nije želeo da ona ode na kasting, ali kada je dobila glavnu rolu u seriji, porodica Cyrus u celosti se preselila u Los Anđeles.

Njen prvi globalni hit „Party In The U.S.A.“ je napisala Jessie J, ali je nije snimila jer nije mogla da se pronađe u pesmi, pa ju je prodala Miley.

Miley trenutno na telu ima 22 tetovaže.

Prvi skandal vezan za Miley se desio 2008. godine, kada je izašla slika u časopisu „Vanity Fair“, na kojoj je Miley naga, ogrnuta samo čaršavom, što i nije neki problem, ali je problem bio što na slici ima samo 15 godina.

Njen video „Wrecking Ball“ postavio je rekord, jer je postao spot sa najviše pregleda na sajtu YouTube u prvih 24 sata, kao i spot koji je najbrže postigao brojku od 100 miliona pregleda.

Miley se plaši paukova.

Nastup na VMA's, na kome je „twerk“-ovala trljajući se o međunožje Robina Thickea, postao je najretvitovaniji nastup ikada, a taj rekord je pre Miley držala Beyonce, sa svojim nastupm na Super Bowl-u.

Omiljene pahuljice su joj „Lucky Charms“.

Ostavi
komentar