Zanimljivosti

04.12.2013.

Malo drugačiji MTV Push za decembar Icona POP
foto: MTV PR Photo
Malo drugačiji MTV Push za decembar

Za kraj godine – obnavljanje gradiva!

Ovog decembra u sklopu MTV Push-a nećemo imati jednog, već 11 umetnika, koji su birani za MTV Push izvođače u proteklih jedanaest meseci, pa hajde da se malo podsetimo ko su bili Push Artists u protekloj godini!

Tako ćemo u decembru slušati i gledati Imagine Dragons, MTV Push za januar sa pesmom „It's Time“, a koji su zaludeli planetu svojim hitom „Radioactive“! Tu će biti i MTV Push za februar,  A$AP Rocky, koji je krajem prošle godine izbacio svoj debitantski album! Mart je bio rezervisan za britanski kvartet Bastille, i njihov mega hit „Pompeii“, koji će se takođe vrteti i u decembru!

Aprilski Push Artist je mlađani Austin Mahone, koji je zaludeo srca tinejdžerki i poljuljao tron Justin-a Bieber-a, a u maju smo đuskali uz „Hurricane“ Bridgit Mendler, još jednu zvezdu u usponu sa Disney kanala.

U junu smo bili romantični uz Tom-a Odell-a i njegovu baladu „Another Love“, a vreli jul je bio rezervisan za Iggy Azalea-u, koja se odrekla svoje maneknske karijere i uspešno zaplivala hip-hop vodama!

Švedski electro dvojac Icona Pop je bio predstavljen u avgustu numerom „Girlfriend“, mada ih svi znamo po hitu „I Love It“, a septembarski MTV Push nam je promovisao neobičan crno-beli spot „Holding On To You“, pesmu popularnih Twenty One Pilots-a!

Oktobar je bio u znaku Lorde, koja ima samo 16 godina, a već je zavladala svim svetskim top listama, a MTV Push za novembar je „Cheating“ John-a Newman-a, koji je na modernu scenu vratio odličan zvuk soul-a!

U svakom slučaju sjajna muzička godina iza nas, i sjajna odluka MTV-a da sumiramo utiske kad su MTV Push Artists u pitanju!

Uživajte!  

 

 

Ostavi
komentar

Povezano