Zanimljivosti

13.03.2016.

Kako se desilo da Lykke Li i Kim Kardashian razmenjuju savete o trudnoći Kim K. i Lykke Li
foto: Twitter @lykkedaily
Kako se desilo da Lykke Li i Kim Kardashian razmenjuju savete o trudnoći

Upoznao ih je Jeff Bhasker

Lykke Li je tridesetogodišnja švedska pevačica. Proslavljena je hitom "I Follow Rivers". Mnogi je znaju samo po toj pesmi, iako ima tri odlična albuma. Pevala je i sa Davidom Lynchom, Romi iz the xx, ima potresan duet sa Woodkidom i čuje se na poslednjem U2 albumu. Njeni spotovi su ozbiljni kratki filmovi, a glumila je i u jednom dugometražnom. Njena muzika sinkovana je u velikom broju televizijskih serija. Sa prijateljima iz bendova Peter, Bjorn & John i Miike Snow, osnovala je etiketu INGRID
 
Dakle, Lykke Li je baš strava. I baš je šteta što je rekla da se povlači iz muzike. 
Tu informaciju smo dobili početkom prošle godine. Vrlo brzo saznali da je reč o trudničkom bolovanju. Dugo se nije znalo ko je otac deteta i ne bismo ni bavili njime da nije reč o najvećem muzičkom producentu današnjice!
 
Jeff Bhasker je bliski saradnik Kanyea Westa. Rade zajedno još od 808s & Heartbreaks. Gremijem su nagrađene njegove pesme "Run This Town", "All of the Lights" i "We Are Young". Počeo je sa Goapelle, posle producirao The Game album... a onda u skorije vreme njegov spisak saradnika uključuje samo A-listere: Beyonce, Lana Del Rey, Taylor Swift, Alicia Keys... Veliki uspeh postigao je družbom sa Markom Ronsonom i Brunom Marsom. Direktno je odgovoran za hit "Uptown Funk" za koji je takođe nagrađen Grammy-jem. 
 
Lykke Li i Jeff Bhasker ne kriju svoj odnos, ali nisu ni raspričani na tu temu. Retko se slikaju zajedno. Dole u galeriji pogledajte fotku iz Getty Center muzeja u Los Anđelesu. Tamo je Lykke uslikana i sa Kim, obe u poodmakloj trudnoći. 
I, pogledajte poslednji spot za pesmu sa albuma I Never Learn.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano