Zanimljivosti

23.10.2013.

Lista izvođača za MTV EMA 2013 sve bolja! Snoop Lion
foto: MTV PR Photo
Lista izvođača za MTV EMA 2013 sve bolja!

Snoop Doog, Robin Thicke, Imagine Dragons...

Neverovatna lista izvođača na dodeli MTV EMA 2013 sve je glamuroznija jer su mu dodata imena nekih od najvećih ovogodišnjih muzičkih zvezda!

Legendarni Snoop Dogg, osvajač top lista Robin Thicke, svetski poznati DJ/producent Afrojack i nove zvezde, bend Imagine Dragons, nastupiće na dodeli 2013 MTV EMA.

Ove superzvezde pridružiće se prethodno najavljenim izvođačima, Miley Cyrus, Katy Perry i bendu The Killers, MC-ju večeri Redfoou iz LMFAO-a, voditeljki u backstageu Ariani Grande i prezenteru Ronu Burgundyju. Svi znamo šta se dogodilo poslednji put kad su Miley Cyrus i Robin Thicke bili na istom mestu u isto vreme pa će biti zabavno posmatrati šta će mlada zvezda, koja je trenutno u centru brojnih skandala, ovoga puta prirediti publici.

2013 MTV EMA prenosiće se uživo u nedelju, 10. novembra, u 21.00 iz amsterdamske dvorane Ziggo Dome an MTV kanalu.

MTV je objavio da su pevačica i model Iggy Azalea, pevačica i tekstopisac Ellie Goulding, pevačica i glumica Carice van Houten (Igra prestola) i glumac Colton Haynes (Arrow, Mladi vukodlak) potvrdili da će nastupiti kao prezenteri na dodeli 2013 MTV EMA, a ostali izvođači i prezenteri biće najavljeni u narednih dana.

Dvostruki dobitnik EMA nagrade i voditelj dodele 2007. godine Snoop Dogg trijumfalno se vraća u show sa specijalnim „funk“ izdanjem pesme „Gin and Juice,“ zajedno sa 7 Days of Funk kako bi označili 20 godina od izdanja Snoopovog legendarnog albuma „Doggystyle“.

Snoop će nastupiti uz  Afrojacka na posebnom MTV EMA događaju koji će biti održan u popularnom klubu Melkweg u centru Amsterdama. Njihov ludi nastup biće deo prenosa dodele “2013 MTV EMA” za fanove širom sveta. Afrojack, koji je ove godine nominovan za dve nagrade EMA, vraća se u rodnu Holandiju u svom debitantskom nastupu na MTV EMA, a njegov novi hit singl “The Spark” je muzička tema dodele 2013 MTV EMA.

Svoj prvi nastup na dodeli MTV EMA imaće i Robin Thicke i Imagine Dragons. Kao bonus neverovatno uzbudljivoj godini za njega, Thicke je nominovan za četiri nagrade EMA - za najbolju pesmu i najbolji video spot za za “Blurred Lines” (feat. T.I. i Pharrell), najbolji World Stage nastup i najboljeg američkog izvođača. Imagine Dragons – jedan od MTV PUSH izvođača iz 2013.,imaju dve nominacije za EMA, za najboljeg novog izvođača i najboljeg PUSH izvođača. MTV Push je MTV-jeva inicijativa kojom se podstiču najperspektivniji izvođači na putu da postanu svetske superzvezde.

“Zahvalan sam i uzbuđen što sam nominovan i nastupam na ovogodišnjoj dodeli EMA. Znam da će to biti fantastična noć!”rekao je Thicke.

Ostavi
komentar