Zanimljivosti

04.06.2013.

Lea Dobričić pobedila na Ibici! Lea Dobričić
foto: PR Photo
Lea Dobričić pobedila na Ibici!

Čitavo leto nastupaće u čuvenom klubu Privilege

Lea Dobričić pobedila je na Burn Studios takmičenju za DJ rezidenturu na Ibici! Naša predstavnica trijumfovala je u nedelju (2. juna) na finalnom nastupu pred punim klubom Elrow. Ona će celog leta nastupati na žurkama «Elrow Ibiza» u čuvenom klubu Privilege.

Prošle noći sam bila na najboljoj žurci, adanas je najneverovatniji dan u mom životu! Osvojila sam rezidenturu na žurkama Elrow Ibiza u klubu Privilege i ostaću ovde celo leto. Hvala svima za ovu neverovatnu priliku i hvala svima koji su verovali u mene, izjavila je Lea.

Lea je, zajedno sa finalistima iz još 17 zemalja, stigla na omiljeno ostrvo zabave pre dve nedelje, kada je počeo program intenzivnih muzičkih radionica, izazova ali i zabave na svetski poznatom događaju International Music Summit. Ona je ušla u prvih šest već nakon prvog izazova u kom se takmičila u DJ miksu. Usledili su časovi u okviru kojih su im neke od najvećih zvezda današnjice, među kojima su Fatboy Slim, Avicii, Joe Goddard, Maceo Plex, Solomun i Steve Lawler, približili tajne uspešnog miksovanja i muzičke produkcije, kao i imidža i kontakta sa publikom. Finalisti su imali i priliku da upoznaju ključna imena muzičke industrije, prisustvuju predavanjima o tehnologiji i muzičkom biznisu, kao i da iskuse nezaboravni klabing Ibice. Osim srpske predstavnice, rezidenture su osvojili i Francuz Tommy Kid koji će nastupati u klubu Sankeys i Poljak Jan u klubu Cafe Mambo.

Drugo po redu internacionalno Burn Studios takmičenje za DJ rezidenturu na Ibici počelo je 28. januara. U prvoj rundi, bilo je potrebno dostaviti DJ miks u trajanju od najviše 20 minuta, a u drugoj, učesnici su se takmičili na finalnoj „Mix Off“ žurci u novosadskom klubu Fabrika. Lea Dobričić pobedila je u drugom krugu u kom je, svojim DJ setom, nadvladala jaku konkurenciju ispunivši kriterijume među kojima su izbor muzike, veština miksovanja, kontakt s publikom, nastup i lična energija.

Ostavi
komentar