Zanimljivosti

31.08.2020.

Lady Gaga VMAs mora imati zaseban tekst
foto: Youtube screenshot
Lady Gaga VMAs mora imati zaseban tekst

She's got a point, she's an icon, she's a legend and she is the moment

Chromatica je sve što smo od Gage ikada želeli. Chromatica je mesto na koje bežimo u ovoj ludoj godini i jedva čekamo da njene delove čujemo u klubu. Osim toga, jednog lepog dana kada sve ovo prođe, bilo bi lepo videti i Gagu na turneji sa ovim albumom. Sigurno je da će biti spektakl vredan ulaznice, a ne bismo imali problem ni da se pojavi kao specijal na Netflixu kasnije. 
 
Fantastičan šou je priredila sinoć. Pridružila joj se i Ariana i zajedno su napravile jednu od najsvetlijih tačaka u istoriji dodele nagrada. Trud je očigledan, egzekucija precizna, a radost fanova nemerljiva. Spasile su pop, Gaga je spasila godinu, a bez preterivanja - verovatno i živote. 
 
Lady Gaga je od početka pandemije koronavirusa bila veoma vokalna, ali i proaktivna. Skupila je milione dolara, a sada uspela da zabavi, šaljući nedvosmislenu poruku - NOSITE MASKE! Kao što nosimo cipele da bismo zaštitili tabane, a kasnije smo od njih napravili modni trend, tako i maske nosimo da bismo sačuvali pluća, a mogu da budu i zabavne.
 
Ostavi
komentar

Povezano