Zanimljivosti

27.01.2015.

Kreće nova sezona X Factora Adria! X Factor
foto: Luka Pilipović
Kreće nova sezona X Factora Adria!

Prijave još samo danas - POŽURITE

Da li ste spremni za prvi, najvažniji korak ka ostvarenju svojih snova?

Iskoristite svoju šansu: prijavite se za učešće u najpopularnijem pevačkom šou programu na svetu X Faktor!

Proces prijavljivanja za uzbudljivu, drugu sezonu regionalnog šou programa X Faktor Adria završava se u utorak (27.1.2015.), kada počinje opsežna regionalna potraga za novim muzičkim idolom današnjice!

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najgledaniji šou na planeti emitovaće se na proleće u čak pet zemalja regiona: u Srbiji prvi put na Prvoj televiziji, Hrvatskoj (RTL), Bosni (RTRS I RTVF), Makedoniji (tv Sitel)  i Crnoj Gori (Prva CG)!

Predaudicije će biti održane u čak osam gradova: Skoplje (2-3.2.2015.),Podgorica (4.2.2015.), Split (5.2.2015.), Zagreb  (7-8.2.2015.), Banja Luka (9.2.2015), Sarajevo  (10.2.2015.), Novi Sad (12.2.2015.), dok je za srpsku prestonicu predviđeno čak tri dana (13-15.2.2015.) tokom kojih će stručna komisija saslušati sve prijavljene kandidate I doneti odluku o tome ko od njih prolazi dalje i dobija priliku da svoje pevačke sposobnosti i faktor “X” pokaže pred regionalnim uticajnim članovima žirija na audicijama koje slede u februaru. Pravo učešća imaju stariji od 14 godina.

Sudeći po interesovanju, broju i kvalitetu pristiglih prijava druga sezona ovog regionalnog takmičenja biće najuzbudljivija tv avantura do sada i neće biti lako odabrati najbolje. Međutim, kako biste ostavili dobar utisak na stručnu komisiju, produkcija “Connect Live Media” koja realizuje ovaj šou vam daje nekoliko korisnih saveta:

•             Ne imitirajte poznate pevače

•             Izaberite omiljenu pesmu (pesma ne mora biti zahtevna)

•             Budite originalni

•             Budite dobro raspoloženi i pobedite tremu

•             Verujte u uspeh

“Najvažnije je da se kandidat opusti, pobedi tremu i bude svoj. Najpoznatiji šou na svetu “X Faktor” nije samo pevačko takmičenje: ne tražimo samo odlične pevače, već osobe koje poseduju prepoznatljiv karakter, ono nešto posebno tkz. faktor X.  Veoma smo ponosni što je po dosadašnjim obrađenim podacima, broj i kvalitet prijavljenih prevazišao sva naša očekivanja! Međutim, još jednom pozivamo sve talentovane ljude da preuzmu stvar u svoje ruke i prijave se za učešće u najvećem pevačkom šou programu regiona koji, da podsetimo, od anonimnih pojedinaca stvara nove regionalne muzičke idole. Prijave se vrše putem telefona, kao i na našoj zvaničnoj fb stranici” - kaže Milena Popović, portparol produkcije koja realizuje ovaj šou.

Ogranizatori naglašavaju da čak i ako niste stigli da se prijavite putem sms poruke ili online prijave, to možete učiniti direktno na lokacijama predaudicija. “Prednost izlazka pred stručnu komisiju imaju oni koji su predhodno izvršili prijavu, što je velika olakšavajuća okolnost zbog ogromne gužve koja postoji na ovakvim dešavanjima, tako da preporučujemo da se kandidati prijave renije. Međutim, ukoliko neko zaista želi da učestvuje u takmičenju, a iz nekog razloga nije stigao da se prijavi, bićemo blagonakloni. ” – poručuje Milena. Po završetku procesa prijavljivanja X Faktor Adria ekipa kreće u uzbudljivu regionalnu potragu nove muzičke senzacije.

Ostavi
komentar