Zanimljivosti

16.12.2013.

Kiki u "pomoć" pozvao čuvenog BBC Radio 1 voditelja Kiki Lesendrić i Scott Mils
foto: Luka Pilipović
Kiki u "pomoć" pozvao čuvenog BBC Radio 1 voditelja

Scot Mills gost mentor u sutrašnjoj emisiji

Od sutra (utorak 17. decembar) kreće nova faza televizijskog takmičenja za pevačke talente X Factor u kojoj će se preostalih dvadesetčetvoro takmičara boriti za dalji plasman. U prehodnoj epizodi, po završetku boot camp-a i prilično oštre selekcije koja je usledila, takmičari su podeljeni u četiri grupe a svaki član žirija je postao mentor jednoj od njih. Momci starosti do 27 godina pripali su Emini, devojke do 27 godina Kikiju, kandidati stariji od 27 godina Željku a grupe, očekivano, Kristini.

U prvoj epizodi faze koja nosi naziv „kuće sudija“ videćemo kandidate iz Kikijeve i Eminine grupe. Scenario nalaže da sudije u ovoj fazi u pomoć treba da pozovu nekog svog kolegu koji će im svojim komentarima i stručnim mišljenjem pomoći da od 6 kandidata odaberu troje koji će proći dalje i dobiti šansu da se takmiče za prvo mesto. Kiki Lesendrić je, kako saznajemo, u goste ovim povodom, pozvao svog dugogodišnjeg prijatelja Scotta Milsa, poznatog britanskog radio DJ-a i televizijskog prezentera, poznatog po odličnoj autorskoj emisiji koja se emituje na čuvenom BBC-evom Radiu 1.

“Skot i ja smo se upoznali na Zakintosu preko zajedničkog prijatelja, gde sam imao koncert, koji je na moje veliko zadovoljstvo, bio najavljivan i na BBC radio 1 upravo zahvaljujući Skotu. Sećam se da mi je rekao kako je puštao pesmu “Beautifull lady” - englesku verziju pesme "Kako si lepa" i da je potom dobio gomilu pozitivnih komenatra i mailova. Tako smo počeli da se družimo, posle je bio gost na našem koncetu, pa potom i u spotu “Još jedna pijana noć”. Inače, njegovo poznavanje muzike je fascinantno, Skot je bio glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija X Factora bilo mi je logično da ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Verujem da ćemo zajedno napraviti pravi izbor!”, izjavio je Kiki povodo svog izbora.

Podsećamo, u Kikijevoj grupi su Tamara Milanović, Aleksandra Brković, Ilma Karahmet, Hristina Vuković, Aleksandra SekulićKatarina Jovanović.

Pored Kikijeve, u sutrašnjoj epizodi ćemo videti i Emininu grupu momaka koje je ona ugostila u svom domu u Istambulu. Ako je suditi po fotografijama njen gost mentor će verovatno biti njen suprug, Mustafa Sandal, najveća turska POP zvezda koji ima i dosta iskustva kao sudija u sličnim takmičenjima.  

Ostavi
komentar