Zanimljivosti

10.10.2013.

Katy Perry nastupa na dodeli MTV EMA 2013 u Amsterdamu Katy Perry
foto: MTV PR Photo
Katy Perry nastupa na dodeli MTV EMA 2013 u Amsterdamu

Katy Perry je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti na dodeli 2013 MTV EMA,najvećem svetskom muzičkom događaju, i uživo će izvesti njen novi singl “Unconditionally”.

Dodela “2013 MTV EMA” prenosiće se uživo u nedelju 10. novembra, u 21.00 iz dvorane Ziggo Dome u Amsterdamu.

Katy Perry je izjavila: “Veoma sam uzbuđena zbog povratka na EMA pozornicu! Pripremiću poseban nastup za tu priliku i izvešću potpuno novu pesmu sa albuma PRISM koju želim da podelimo sa fanovima širom sveta 10. novembra.”

Trostrukoj dobitnici nagrade EMA, Katy Perry, pozornica dodele EMA nije strana: bila je voditeljka šoua 2008. i 2009. godine, nastupila je 2008. i 2010., a 2011. je bila prezenterka. Njen novi željno iščekivani album PRISM pojaviće se 22. oktobra i na njemu će se naći hit singl “Roar”, koji je osvojio sve top liste širom sveta i nastavlja da postavlja rekorde.

Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode na spisku nominovanih za “2013 MTV EMA” sa po pet nominacija, dok se Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Cyrus i Robin Thicke takmiče za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental,Icona Pop i One Direction imaju po tri nominacije. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea

Ostavi
komentar