Zanimljivosti

19.12.2016.

Kako je došlo do toga da Camila napusti Fifth Harmony
foto: Youtube screenshot
Kako je došlo do toga da Camila napusti Fifth Harmony

Spala knjiga na četiri harmonije

Fifth Harmony jedan je od mnogobrojnih projekata za koje je direktno odgovoran Simon Cowell, a predstavlja jedan od njegovih uspešnijih. 
 
Njhov značaj često se umanjuje poređenjima sa drugim ženskim grupama (kao što su recimo Spice Girls). Vremena u kojima živimo su potpuno drugačija, pa to često prema devojkama nije fer. Ono što je činjenica je da Work from Home ostaje kao jedna od najpopularnijih pesama 2016. godine. Neka vam za to argument bude broj pregleda spota. U trenutku pisanja ove vesti, za deset meseci on je uspeo da bude pregledan više od milijardu i dvesta miliona puta!
 
 
Ova grupa formirana je tokom slabo gledane druge sezone američke verzije šoua The X Factor, ali je njena komercijalizacija opravdala uložen novac. Pet devojčica skupljeno je i dobile su ugovor sa Syco Music tokom 2013. godine. Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane, Lauren Jauregui i Camila Cabello završile su takmičenje kao treće, ali iskoristile sav potencijal koji im je taj televizijski spektakl dao. 
 
Pored Little Mix, one su jedini relevantan projekat ovog tipa i njihov following nije zanemarljiv. Zbog toga svi koji se bave popularnom muzikom danas pričaju samo o jednoj stvari... Kao što se to uvek dešava sa takvim grupama, neko uvek prvi krene solo. No, kao što smo sve češće svedoci, to se dešava ranije nego ranije. Prva koja je izašla iz grupe je Camila, kao što je bilo i očekivano. 
 
Već smo pisali o njenim solo istupima. Još prošle godine je imala duet sa Shawnom Mendesom. Znamo da sprema dosta muzike sa najaktuelnijih producentima današnjice (Benny Blanco, Diplo i Cashmere Cat). A, najočigledniji istup je kroz aktuelni singl sa Machine Gun Kelly-em. 
 
 
Nedavno je i Lauren pravila naslove jer je uhapšena zbog posedovanja trave, ali i izjavama o tome da seksualnost nije tako jednostavna stvar kao što se pretpostavlja, kao i saradnjom sa eksperimentalnim pop duom Marian Hill (čiji smo veliki fanovi). 
 
 
Dinah je pokušala da dobije ulogu u animiranom filmu Moana, Ally još nije dobila pravu priliku... a Normani se snašla i napravila zapaženi mashup dve pesme koje je nedavno Drake objavio. 
 
 
 
Dakle, glavna vest iz sveta popa je da je Camila napustila grupu Fifth Harmony. Čini se da ne bi bilo tako strašno da nemaju broj pet u imenu. Ne znamo hoće li ga menjati ili dovesti novu devojku, znamo da nastavljaju i imaju album sledeće godine.
 
Samo nekoliko sati nakon zajedničnog nastupa, na Facebook stranici grupe izjavljeno je da od 18. decembra ne računamo Cabello kao deo 5H-a, da će grupa nastaviti sa radom, što negde samo znači da fanovi ne treba da tuguju već budu srećni što se prisustvo ovih devojaka umnožava.  
 
Poruku od preostalih devojaka možete pogledati u galeriji dole.
 
Ostavi
komentar

Povezano