Zanimljivosti

03.09.2014.

Justin Bieber: Problematična zvezda koju obožavamo Justin Bieber
foto: Instagram Photo
Justin Bieber: Problematična zvezda koju obožavamo

Sumiramo pevačeve nemile događaje iz 2014.

Justin Bieber će ovu godinu pamtiti po velikom broju ekcesa koje je pravio, kao i povlačenjima po sudovima, a poslednji u nizu se desio juče u Kanadi, u blizini njegovog rodnog grada Stratforda!

Naime, pevač je priveden zbog fizičkog napada i opasne vožnje – kako izveštaji kažu, Justin je vozio neprilagođenom brzinom, zbog čega je doživeo sudar sa jednim minivenom, a potom je izašao iz kola i napao vozača istog! Kako će se razrešiti ova situacija ostaje tek da vidimo, jer je Justinu, pre nego što je pušten, zakazano ročište na kome će ga sudija saslušati 29. septembra!

Prethodni incident nije dobio sudski epilog, a ticao se Justinovog dobacivanja Orlandu Bloomu (pročitaj klikom OVDE), koji je napao pevača, ali je obezbeđenje brzo reagovalo i odvojilo dvojicu zvezda. Iako ništa nije zvanično potvrđeno, Justin je dobacio nešto Orlandu u vezi njegove bivše žene Mirande Kerr, a posle incidenta pevač je provocirao glumca i na društvenim mrežama, izbacivši njegovu sliku kako plače.

Prošloga meseca, Justin je osuđen od strane suda u Majamiju, zbog događaja kada je uhpašen jer je vozio pod dejstvom alkohola i opirao se policajcu koji ga je priveo. Bieberu je sudskom odlukom naloženo da plati sudske troškove, pohađa sesanse kontrole besa, da 50 hiljada dolara u dobrotvorne svrhe i gleda automobilske nesreće koje su izazvane vožnjom u alkoholisanom stanju.

U julu ove godine, Justin je takođe osuđen zbog gađanja komšijske kuće jajima, pa je dobio uslovnu kaznu u trajanju od dve godine, zatim kaznu rada u javnom interesu, kao i pohađanje seasni za kontrolu besa, a morao je da plati i komšiji odštetu od skoro 90 hiljada dolara! Kada se ovaj incident dogodio, u kući su pronađene i opojne supstance, ali je zaključeno da pevač nema nikakve veze s tim.

Postoji još jedna priča, koja nije zvanično potvrđena, a radi se o provodu u kojem je Justin bio sa Selenom Gomez – posetioci kluba su ih videli kako u jednom trenutku oboje konzumiraju kokain, međutim ovaj događaj se, na sreću po Biebera, takođe završio samo na priči, niko nije priveden, niti je pokrenut sudski postupak.

Belieberi, šta se to dešava sa vašim idolom?!

Ostavi
komentar