Zanimljivosti

08.10.2013.

Justin Bieber poklanja fanovima 10 pesama! Justin Bieber
foto: www.universalmusic.rs
Justin Bieber poklanja fanovima 10 pesama!

Prva je "Heartbreaker" objavljena u ponedeljak, 7.10.

Justin Bieber je muzička zvezda sa trenutno najvećom i najuticajnijom armijom fanova širom sveta a upravo njima je posvećen njegov najnoviji projekat / poklon koji je započeo juče, (ponedeljak), 7. oktobra.

O čemu se zapravo radi?

Počevši od 7. oktobra, Justin će svakog ponedeljka, u narednih 10 nedelja, objavljivati po jednu pesmu a sve pod kapom projekta koji je nazvan „Music Mondays“.

Sve pesme koje će na ovaj način biti objavljene napisao je lično Justin Bieber što je njegov način da se zahvali milionima fanova širom sveta.

Prva objavljena pesma „Heartbreaker“ se pojavila na njegovom zvaničnom sajtu pre nekoliko sati (kliknite OVDE) a možete je preslušati i na linku koji se nalazi niže u ovom tekstu.

Podsećamo da Bieber ima preko 57 miliona lajkera na FB-u i preko 45 folovera na Twitteru! Ovo je samo deo armije beliebera koji ovog sjajnog mladog muzičara prate iz pesme u pesmu a koji se dive njegovom talentu i neverovatnom muzičkom uspehu zbog kog je postao inspiracija mnogima.

Važno je napomenuti da se ne radi o singlovima koji najavljuju ili koji će prerasti u album – ove pesme su Justinov poklon obožavaocima.

„Heartbreaker“ je za svega nekoliko sati dospeo na 5. mesto iTunes liste!

Uživajte i javite nam kako vam se dopada pesma!

Ostavi
komentar

Povezano