Zanimljivosti

09.09.2013.

Jubilarni 40. KST-ov maskenbal - predložite temu! KST, Maskembal No.49
foto: KST PR Photo
Jubilarni 40. KST-ov maskenbal - predložite temu!

Konkurs otvoren do utorka, 10. septembra

KST-ov prednovogodišnji maskenbal je jedan od kultnih događaja u Beogradu na koji morate otići makar jednom u životu a priliku za to imate svakog decembra. Svojevremeno, KST maskenbal je bio jedini događaj tog tipa u gradu. Bio je dosta manjih razmera, ali godine i odlična atmosfera koja iz godine u godinu raste, su učinili da maskenbal dovoljno poraste da zauzima celu zgradu tehničkih fakulteta.

Ove godine obeležava se jubilarni 40. prednovogodišnji maskenbal! Kao i svake godine muzički program će zadovoljiti gotovo svačiji ukus, a kako je jubilej u pitanju, očekujte i neočekivano!  

Da bi maske bile inovativne, drugačije, maštovite i kreativne, potrebna sjajna TEMA. KST je raspisao konkurs za izbor za najbolju temu, koja osim maski, mora da inspiriše i scenografiju koja će se postaviti unutar cele zgrade tehničkih fakulteta.  Vaše predloge za teme šaljite na maskenbal@kst.org.rs do 10. septembra! Nagrada za najkreativniju temu biće tri ulaznice za maskenbal koji će se održati krajem decembra!

Za više informacija kliknite OVDE.

Ostavi
komentar