Zanimljivosti

23.07.2019.

Još jedno obećanje Lane Del Rey
foto: Youtube screenshot
Još jedno obećanje Lane Del Rey

J****i album stiže sledećeg meseca

Znamo da je album gotov. Već mesecima to znamo. U nekom trenutku, Lana je rekla da će biti objavljen krajem marta, ali su izgleda iz menadžmenta odlučili da pomere objavu da se ne bi preklopila sa debi albumom Billie Eilish koja ima svojih pet minuta. 
 
Šesti album nazvala je Norman Fucking Rockwell, a prvi singl dobili smo još u septembru! U SEPTEMBRU! U međuvremenu je bilo još pesama, kao i priča o knjizi poezije i fotografijama koje će pratiti izdanje. 
 
 
Venice Bitch i hope is a dangerous thing for a woman like me to have dali su nam uvid u to da je Lana Del Rey u punoj snazi, te da će Norman biti jedan od njenih najboljih albuma.
 
Nedavno smo dobili prelepu obradu pesme Doin' Time, ali i najavu singla sa Arianom i Miley. Ipak, fanovi žele Normana i samo o tome pitaju na društvenim mrežama, kao i na koncertima. 
 
Na Benicàssimu, festivalu u Španiji, posetioci su bili toliko uporni da je Lana morala da im odgovori - "ALBUM STIŽE SLEDEĆEG MESECA"! Onda je prokomentarisala da je Mariners Apartment Complex jedna od njenih omiljenih pesama i zapevala ju je.
 
Strpićemo se još malo. Sigurno je da vredi!  
 
Ostavi
komentar

Povezano