Zanimljivosti

24.12.2012.

Još jedan odličan KST-ov maskenbal Samostalni Referenti
foto: Svetislav Vasović
Još jedan odličan KST-ov maskenbal

Devet bina i mnogo maštovitih kostima

Od apokalipse nije bilo ama baš ništa ali je zato dan kasnije, u subotu 22.12. u zgradi elektrotehničkog fakulteta održan fantastični KST-ov (pred)novogodišnji maskenbal. Logično, tema večeri je bila "Dan posle sutra" a ogroman broj posetilaca, originalnih kostima i čak devet bina na kojima je nastupio veliki broj bendova i DJ-eva ni ove godine nisu izostali.

Nastupili su mnogi, od Električnog Orgazma i Neše Galije do Sevdah Baby LIVE i Topalka na etno bini. Mozda najpozitivnije iznenađenje bili su genijalni G'N'T Tribute band Jailbreak koji hitove legendarnih Gunsa izvodi zapanjujuće verno i Samostalni Referenti na rege & ska stageu. Osamdesete i silent sidco bili su kao i obično odlični.

Među maskama su se kao i svake godine našli nezaobilazni vampiri, princeze i rimljani ali i mnogi nedefinisani organizmi pa čak i jedna Escapel pilula (za dan posle)!?! Originalno nema šta a i na temi - dan posle sutra.

Sve u svemu, KST-ov maskenbal je odavno postao deo prednovogodišnje tradicije Beograda a ako ste ga slučajno ovoga puta propustili ispravite tu grešku sledeće godine.

Ostavi
komentar

Povezano