Zanimljivosti

22.02.2013.

Još dva dana do finala Talenta Hajnalka Buš
foto: Ja imam talenat PR Photo
Još dva dana do finala Talenta

O pobedniku odlučuje publika putem SMS-a

Ostalo je još samo dva dana do finalne emisije takmičenja Ja imam talenat, nakon koje ćemo dobiti ovogodišnjeg pobednika. Organizatori kažu da je ove sezone bilo preko 5000 prijavljenih kandidata od kojih je svega 400 dobilo priliku da se pojavi na audiciji u Narodnom Pozorištu. 

Za poslednji show ove sezone najavljeno je mnoštvo iznenađenja, sjajnih efekata i još boljih nastupa, a specijalni gost biće Jelena Tomašević.

Finalisti koje ćemo u  nedelju od 21h gledati naprvom programu RTS-a su:

Katarina Kovačević, rođena i živi u Negotinu, studira farmaciju u Beogradu a muzikom se bavi od najranijeg detinjstva.Pesmu koju je pevala u polufinalu posvetila je majci a nastup u finalu posvetiće ocu.

Continuum swing, dolaze iz Niša. Oni su plesna grupa koju čini 21 igrač raličitih uzrasta od 12 do 26 godina. Učestvovali su na brojnim takmičenjima i osvojili dosta nagrada. Cilj im je da promovišu hip - hop kao umetnost i način života.

Gorica Šutić, iz Gajdobre. Ima svega 16 godina i druga je godina srednje muzičke škole u Novom Sadu, odsek klavir. Pored klavira izuzetno voli i pevanje a kroz Talenat pokušava da iskaže svoju kreativnost i posebnost.

Orkestar harmonika iz Ugljevika postoji već punih 15 godina! Počeli su kao školska sekcija i izrasli u ozbiljan orkestar koji nastupa širom Evrope i sveta. U orkestru ima 36 članova od kojih su svi ili bili ili još uvek jesu učenici učitelja Slavka Nikolića. 

Mihajlo Vlahović, poznatiji pod nadimkom Beli. Živi u Beogradu, repom se bavi od 16 godine. U svojim rimama bavi se životom običnog čoveka, postavlja inteligentna pitanja, filozofske teze i surovo opisuje stvarnost. Njegova muzika je emotivna, socijalno angažovana i izuzetno snažna.

Aleksandra i Nemanja, momak i devojka koji dolaze iz Kučeva. Zajedno muziciraju do 2011. godine. Sviraju rok, blues, hard rok. Plan im je da krenu da rade autorsku muziku.

Nikola Radović, rođen u Dubrovniku, danas živi u Čačku. Piše sjajne pesme, peva i svira. Ako je verovatni medijima, ženi se za dva meseca.

Hajnalka Buš, ima 38 godina i dvoje dece. Živi u Subotici. Oduvek peva ali se muzikom nikada nije ozbiljno bavila niti je učila pevanje. Radi kao spremačica u školi i jedva je sakupila novac za kartu kako bi došla u Beograd i učestvovala na audiciji. Za sada, jedna od najozbiljnijih favorita ove sezone.

Nataša Pavlović, odrasla u Sremskoj Mitrovici, danas živi i radi u Beogradu. profesor je latinskog jezika, ima sina koji ima 20 godina. Muzikom se bavi oduvek, ali sama i samouka je. Pevala je povremeno po beogradskim klubovima ali je Talenat za nju najveći uspeh do sada kad je muzika u pitanju.

Čudesmo je sastav koji funkcioniše od 2009. godine. Sviraju tradicionalnu muziku koju izvode na tradicionalnim instrumentima.

Ostavi
komentar

Povezano