Zanimljivosti

16.11.2013.

Jonas Brothers ponovo zajedno? Jonas Brothers
foto: www.universalmusic.rs
Jonas Brothers ponovo zajedno?

Nick i Joe zajedno na nastupu u Meksiku

Nije prošlo mnogo od momenta kada smo pisali o raspadu sastava Jonas Brothres, i izgleda da je naše „unutrašnje oko“ bilo u pravu, kada smo predvideli da možda ipak nije kraj, barem ne još!

Dokaz za to su Nick i Joe Jonas, koji su nastupili zajedno na Telehit Awards u Meksiko Sitiju, ali bez najstarijeg Kevina. Braća nisu htela da komentarišu zašto Kevin nije sa njima, ali su rekli da će se svi, kao porodica, okupiti za predstojeći Božić, a šta će dalje biti – ne znaju ni oni sami!

Kako se šuška, dvadesetšestogodišnji Kevin, koji će uskoro postati otac, nije mogao da dođe zbog svojih „poslovnih obaveza“, ali nije hteo da da komentar povodom nastupa mlađe braće u Meksiku!

Od kada se bend zvanično rasformirao, Nick radi na svojoj muzici i smišlja pažljivo svoje buduće poteze, Joe malo svira, malo glumi, a posvećen je i humanitarnom radu, dok se Kevin priprema za ulogu oca, jer beba treba da dođe na svet u januaru.

Od 2005. godine, kada su pokrenuli bend, do ove godine Jonas Brothres su prodali preko 20 miliona albuma širom sveta! Njihov poslednji, peti po redu, studijski album „V“ i dalje nema zakazani datum izlaska.

Ali ne brinite, nešto nam govori da se stvari tek zahuktavaju!

Ostavi
komentar

Povezano