Zanimljivosti

03.09.2013.

Jonas Brothers Jonas Brothers
foto: www.universalmusic.rs
Jonas Brothers

Paul Kevin, Jospeh Adam i Nicholas Jerry su momci iz Nju Džerzija, koji su svoju karijeru započeli postavši atrakcija Disney kanala, a danas su internacionalne zvezde koje su prodale milione albuma širom sveta!

Sve je krenulo sa Nicholas-om koji je sa svojih sedam godina postao zvezda na Brodveju, nastupajući u mnogim mjuziklima za decu. Godine 2003.  izdavačka kuća INO Records je dobila demo snimak pesme „Joy Of The World (A Christmas Prayer)“ koju je otpevao Nick, i pesma je postala hit na hrišćanskim radio stanicama! Iste godine, njegov brat Joe se takođe pojavio na Brodveju u mjuziklu „La Bohème“, a tada su braća krenula da komponuju svoje pesme!

Pošto su potpisali ugovor sa Columbia Records, plan je bio da nastupaju pod imenom „Sons of Jonas“, ali su se ipak odlučili za „Jonas Brothers“! Te 2005. oni su nastupali kao predgrupa na turnejama raznih izvođača poput Kelly Clarkson, Backstreet Boys, Jesse McCartney a u decembru iste godine su izbacili svoj debitantski singl „Mandy“, koji je odmah postigao veliki uspeh! Usledila su pojavljivanja na raznim dečjim kanalima, da bi svoj debi album konačno izbacili u avgustu 2006. godine pod nazivom „It's About Time“!

Njihov prvi veliki nastup se desio na Uskrs 2007. godine kada su izveli amričku himnu u Beloj kući, što im je otvorilo mnoga vrata, i ujedno bila sjajna uvertira za album „Jonas Brothers“ koji je izašao u avgustu iste godine, a koga su najavili singlovi „Hold On“ i „S.O.S.“! Od tada ređaju uspeh za uspehom, pa je tako bilo i sa trećim studijskim albumom „A Little Bit Longer“ iz 2008. godine koji je postigao ogroman uspeh, pa su se braća našla na naslovnici „Rolling Stone“ magazina (postavši najmlađi bend koji se našao na njihovoj naslovnici) i u decembru osvojili Gremi u kategoriji „best new artist“!  „Paranoid“ i „Fly With Me“ su singlovi koji su najavili četvrti po redu studijski album „Lines, Vines and Trying Times“(2009), koji se takođe našao na prvom mestu mnogih lista!

Braća su pored muzičke jurila i glumačku karijeru, pa su se tako pojavili u hit Disney seriji Hannah Montana sa Miley Cyrus, učestvovali i reality programu Jonas Brothers: Living The Dream, takođe na Disney kanalu, a njihov prvi film naziva „Camp Rock“ izašao je 2008. godine i imao i dobre i loše kritike! Disney kanal je emitovao i seriju pod nazivom JONAS, a producenti su odlučili da se snimi i nastavak filma pa smo ih gledali i u „Camp Rock 2: The Final Jam“, u kome je glumio i najmlađi brat Frankie. Kanal E! je prošle godine takođe pokrenuo reality seriju „Married To Jonas“ u kome se pojavljuju Kevin i njegova žena Danielle, ali i braća Nick i Joe. Iako je akcenat na njihovom braku, kroz epizode se provlači priča o comeback-u Jonas braće!

Fanovi ova tri momka imaju čemu da se raduju, jer ove godine je planiran izlazak njihovog petog albuma kome su dali ime „V“! Imali smo prilike da čujemo singlove „Pom Poms“„First Time“, i ako se pitate kakve su ostale pesme, strpite se još malo, jer bi „V“ trebalo da se pojavi na jesen!

Jedva čekamo!

Ostavi
komentar

Povezano