Zanimljivosti

01.11.2013.

John Newman MTV Push izvođač za novembar John Newman
foto: www.universalmusic.rs
John Newman MTV Push izvođač za novembar

Odličan izbor!

Kada smo pre nekog vremena pisali o ovom multitalentovanom momku, prognozirali smo mu veliku karijeru, bili smo u pravu, a i definitivno nismo jedini sa takvim mišljenjem!

John piše svoje pesme, peva, svira, dizajnira odeću koju nosi – ima sve što je potrebno da bude izabran za novembarskog Push izvođača  od strane MTV-a!

Ovaj nesuđeni automehaničar je bio potpuno u pravu kada je ostavio karijeru popravke kola i okrenuo se muzici. Preselivši se u Lids, John je upisao je muzički koledž, ali zna se gde mora ići svaki mladi umetnik koji juri ozbiljnu karijeru – London! Tamo je ostvario sjajnu saradnju sa bendom Rudimental, što smo imali prilike da čujemo u pesmama „Feel The Love“ i „Not Giving In“, kao i sa sjajnim bendom Plan B!

Njegov rokabili-motown-soul fazon smo čuli u prvom singlu „Love Me Again“, a publika se oduševila i drugim singlom „Cheating“ ,koji ćemo slušati i gledati (do besvesti, pojačano do kraja!) u okviru novembarskog MTV Push-a! Inače, njegov debitantski album „Tribute“ predstavlja sumarum onoga što je Newman preživeo do sada, a izabrao je baš ovaj naziv jer je album jedna vrsta priznanja – porodici, prijateljima, devojkama, ljudima koji su ostavili traga u John-ovom životu.

Karte za njegove koncerte se prodaju brzinom svetlosti, i dok se mi molimo (više puta na dan) da dođe i kod nas, vi uživajte u singlu „Cheating“ i preslušajte „Tribute“!

Obavezno!   

Ostavi
komentar