Zanimljivosti

16.12.2020.

Jesy Nelson definitivno napustila Little Mix
foto: Youtube screenshot
Jesy Nelson definitivno napustila Little Mix

Nakon godina uvreda trolova

Koliko god se trudila da na sceni izgleda snažno, neretko je plakala iza. Od početka njene karijere u grupi Little Mix koja je sklopljena za potrebe šoua X Factor u kojem su na kraju i pobedile, Jesy je bila ta koja ne izgleda kako se od pop zvezde očekuje. Iako je paralelno bila i najšarmantnija članica, nakon godina borbe, odlučila je da je njeno mentalno zdravlje bitnije, te se povukla sa scene. 
 
Već neko vreme je nema na promotivnim nastupima za album koji je ove godine objavljen, inače prvi od kada su se rastale sa izdavačkom kućom Simona Cowella. Uz puno zahvalnosti za prethodnih devet godina, sada je potvrdila najveće brige svojih fanova - da se u grupu više neće vraćati.
 
Zahvaljivala se malim mikserima, ali najviće ljubavi uputila ka Jade, Perrie i Leigh-Anne sa kojima je delila bine. Zajedno su bile među komercijalno najuspešnijim grupama prošle decenije.  
 
One su brzo odgovorile, takođe Instagram postom, da su tužne, ali da razumeju i podržavaju Nelsonovu bez koje sada moraju da nastave. 
 
Ostavi
komentar

Povezano