Zanimljivosti

18.12.2016.

Jeste se odmorili od Sema Smita? Sam Smith
foto: Youtube screenshot
Jeste se odmorili od Sema Smita?

Stigle nove pesme

Pojavio se niotkuda, pa 2014. godine zaposeo top liste sve dok nije počeo da iskače iz frižidera. Okićen je silnim nagradama, a kulminiralo je Oscarom za poslednju Bond temu. Izblamirao se nekoliko puta, pa odlučio da ode na odmor od javnosti. To traje već (ili tek) nekih devet meseci. Internacionalna superzvezda Sam Smith spremio je nove pesme i možemo da očekujemo album već početkom sledeće godine. 
 
Prijavljene su tri pesme prema pisanju britanskih medija. Znamo da je radio sa ekipom koja je odgovorna za debi album In The Lonely Hour, ali i njihove nazive: I Want What You Have, I Want You Dirty i Give A.
 
Na raznim ćoškovima interneta možete naći i delić nove pesme No Love. Jedan od linkova koji za sada radi je ovde
 
Iako smo ljuti na njega jer ne zna ko su Radiohead (i ne misli da treba da sazna), ali i drugih ispada, moramo da priznamo da zaista zvuči odlično u samo tih nekoliko stihova. 
 
Dry every river
With you in mind
Now you no longer have a use
'Cause I feel no love, no love
 
Malo je falilo da ga vidimo u finalu X Factora sa momkom koji je i pobedio, zato što je zapažena njegova izvedba Smithove pesme, a tabloide je ponovo počeo da puni jer je jedno veče izašao sa multitalentovanom Nicole Sherzinger
 
 
Dali smo vam Matt Terry verziju pesme Writing's On The Wall kao bonus, a dok ne stignu nove, podsetimo se najuspešnijeg Sam Smith spota sa preko 750 miliona pregleda - I'm Not The Only One
 
 
Ostavi
komentar