Zanimljivosti

31.07.2014.

Jennifer Lopez i sve što možda niste znali o njoj Jennifer Lopez
foto: Kadar iz spota, YouTube Screenshot
Jennifer Lopez i sve što možda niste znali o njoj

Moglo bi se reći da je J.Lo trenutno na vrhuncu svoje karijere – ostvarena je kao pevačica, glumica, plesačica, dizajnerka, poslovna žena, majka (ima li kraja?!) i na drugim poljima, međutim počeci ove POP dive nisu bili nimalo laki, pa hajde da se osvrnemo na prošlost i neke činjenice koja možda niste znali...

Jennifer je rođena u Bronksu (to uglavnom svi znamo), a njeno scensko ime je zaista njeno pravo ime. Majka joj je bila vaspitačica, dok je otac radio kao specijalista za kompjutere.

Sa časovima plesa i pevanja je počela kada je imala samo pet godina.

Prvobitno je ganjala karijeru igračice, a novac je krenuo da pristiže kada se Jenny pročula u tim krugovima – pratila je na turneji sastav New Kids On The Block, kao i tada već čuvenu Janet Jackson, a takođe je igrala u njenom spotu „That's The Way Love Goes“.

Njeni prijatelji su joj dali nadimak La Guitarra, zbog veoma ženstvenog tela sa oblinama.

Njen prvi zašaženiji film bio je „Mi Familia: My Family“, ali rola koja ju je učinila popularanom je svakako uloga Selene u istoimenom filmu, u kome je predstavila tragično nastradalu pevačicu i dobila honorar od milion dolara.

Dok je snimala sada već čuveni film „Money Train“, kolega Wesley Snipes joj je izjavio ljubav, ali ga je Jenny odbila, zbog čega Snipes nije razgovarao s njom dva meseca. Jennifer ga je u jednom kasnijem intervjuu nazvala sero**m.

Prvi put se udala za Ojania Nou, konobara sa Kube, kada je imala 23 godine, a brak je potrajao čitavih 13 meseci.

Jennifer je prva osoba čiji je film i album u istoj nedelji postao #1 u Americi.

Sa honorarom od 15 miliona dolara za film „Monster-in-Law“ postala je do tada najplaćenija glumica Holivuda koja je latinskog porekla.

Jennifer je jedina žena koja je dva puta proglašavana za najseksipilniju ženu sveta od strane magazina „FHM“.

Dok je radila na svom debi albumu „On The 6“ J.Lo se smuvala sa reprom Diddyem, a par je jednog momenta uhapšen zbog pucnjave u jednom klubu, jer su kod njih našli ukradeni pištolj. Optužbe protiv Jennifer su otpale, ali Diddy nije prošao tako lako...

Afera „Bennifer“ je počela 2002. godine, posle snimanja filma „Gigli“ (mi ne znamo ikoga ko je gledao taj film), a Ben je vazda bio udvarač, pa je platio 3000 dolara za oglas u novinama „The Hollywood Reporter“, u kome je nahvalio Jennifer na sav glas. Par se verio u jednom trenutku, ali se nikada nisu venčali (navodno je nastao problem oko predbračnog ugovora).

Naredna veza je bila sa dugogodišnjim prijateljem Marcom Anthonyem, za koga se i udala i dobila dvoje dece, ali je brak pukao posle 7 godina. Jennifer se pojavila u magazinu „People“ sa svojom decom, koja su tada imala samo mesec dana, a za to je dobila honorar od neverovatnih 6 miliona dolara!

Nikada ne pije alkohol.

Njena imovina se procenjuje na oko 250 miliona dolara.  

Ostavi
komentar