Zanimljivosti

30.06.2015.

JDX KONKURS – osvoji jednočasovni DJ set na Exit-u JD Party
foto: PR photo
JDX KONKURS – osvoji jednočasovni DJ set na Exit-u

JDX (Jack Daniel’s Experience) Backstage pokrenuo je konkurs POSTANI JACK ZVEZDA koji muzičkim entuzijastima pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na JDX Backtage-u na Exit-u! Konkurs traje do 2. jula, prijava se obavlja na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, na posebnom tabu POSTANI JACK ZVEZDA, a ove godine Jack će iznedriti četiri nove zvezde!

JDX je tokom prethodnih godina postao mesto okupljanja vrhunskih poznavalaca zvuka i autentičnog provoda na EXIT-u, a ove godine će poznate ličnosti i skriveni stvaraoci na njemu predstavljati svoje muzičke izbore. Posetioci će moći da se zabave i opuste uz nesvakidašnje izvedbe bendova i izvođača, kao i uz poseban muzički izbor ljudi koji definišu pravce domaćih radio stanica.

Tokom svih dana Exit festivala, odmah iza glavne bine, posetiocima je pružena prilika da posete JDX Backstage, a ulaz je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Registraciju za JDX Backstage PASS je moguće obaviti na posebnom tabu na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici.

FB: Jack Daniel’s Serbia

#JDX2015 #JackLivesHere

Ostavi
komentar