Zanimljivosti

11.07.2019.

Jak progresiv u Barutani ovog meseca, pa Talamasca i domaće zvezde na kraju
Jak progresiv u Barutani ovog meseca, pa Talamasca i domaće zvezde na kraju

Plus koncert sastava Havana D'Primera

Vodeći di-džejevi i producenti izraelske elektronske scene, Guy J i Guy Mantzur, poznati po progresivnom zvuku, nastupiće u subotu 13. jula u Barutani, dok će domaću podršku pružiti Igor D
 
Set koji Guy J spremi ima elemente trensa, ali i toplu vibraciju progresiva i energiju starog tehna. Prostor u koji dolazi ponovo dobro pamti! 
 
Barutana je zaista veoma sjajan klub. Energija publike i sama lokacija su neverovatne. Kako vreme prolazi, moja konekcija sa beogradskom publikom je sve jača. Svi zajedno ćemo prirediti još jednu noć za pamćenje!” poručuje Guy J pred nastup. 
 
Guy Mantzur prepoznatljiv je po hipnotišućim melodijama i zavodljivom gruvu, kako u produkciji, tako i u svojim di-džej setovima. Njegova izdanja su dostigla sam vrh Beatport listi, a 2017. godine DJ Awards Ibiza ga je nominovala za najboljeg progresiv haus di-džeja.
 
Guy Mantzur se upoznao sa domaćom publikom, za koju kaže da je neverovatna, pre nekoliko godina, na novogodišnjoj žurci: „Čuo sam puno pozitivnih utisaka o vašim klaberima, ali kada sam došao, bilo je još bolje nego što sam zamišljao. Vaša publika baš voli muziku, širi pozitivnu energiju i taj trenutak na densfloru, kada se potpuno prepuste melodiji, veoma je inspirišući za di-džej set. U Barutani planiram da puštam dosta novog i neobjavljenog materijala, kako mog, tako i sa moje izdavačke kuće Plattenbank, pesme pune harmonije, gruva i ljubavi. Jedva čekam da provedem magično vreme sa svima vama.“
 
Naredne subote, 20. jula, posetioce Barutane očekuje treće izdanje Blender All Stars žurke, na kojoj će se za dobru zabavu pobrinuti Marko Milosavljević, strastveni kolekcionar ploča i veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, Peter Portman, najmlađi domaći predstavnik na svetskom takmičenju Burn Residency održanom na Ibizi i Coeus koji je postao jedno od najatraktivnijih novih imena na regionalnoj sceni.
 
Sreda 24. jul rezervisana je za koncert najboljeg kubanskog salsa sastava nove generacije – Havana D' Primera. Alexander Abreu i njegovi prijatelji poslednjih godina su najpopularniji kubanski orkestar, kako na ovom ostrvu, tako i u svetu. Aleksander je harizmatični mladi kubanski pevač, lider nove generacije kubanske muzike, a istovremeno i cenjeni, višestruko nagrađivani džez trubač. 
 
U petak 26. jula na Kalemegdan stiže Hungry Music Night događaj, na kojem će se predstaviti Worakls, N'to i Joachim Pastor iz Francuske, izvođači svetskog renomea koji mnogi nazivaju budućim zvezdama.
 
Subota 27. jul je posvećeno tradicionalnom nastupu, jednog od najpopularnijih trens izvođača i miljenika naše publike. Talamasca je projekat iza kojeg stoji Lestat – francuski di-džej, producent i jedan od osnivača 3D Vision lejbla. Ovaj pionir trens zvuka širom sveta poznat je po jedinstvenim lajv nastupima i kao jedan od lidera internacionalne trens scene.
 
Regularne i VIP ulaznice su u prodaji širom Ticketvision i Gigs Tix prodajnih mreža.
 
Ostavi
komentar

Povezano