Zanimljivosti

21.01.2013.

Ja imam talenat: Muzika je ipak najuniverzalniji jezik Katarina Kovačević
foto: Ja imam talenat PR Photo
Ja imam talenat: Muzika je ipak najuniverzalniji jezik

U finale prošla Katarina & Orkestar harmonika

Da publika ipak najviše voli muzičare dokaz je rezultat sinoćnje, prve polufinalne, emisije Ja imam talenat u kojoj su dalje prošli sjajni Orkestar harmonika iz Ugljevika i Katarina Kovačević.

Katarina se publici predstavila skromno  naglašavajući da nema velika očekivanja ali da želi da se još jednom okuša u muzici koju je zapostavila zbog studija farmacije. A onda je izvela kompoziciju I dreamed a dream koju je Susan Boyle, jedna od najvećih iznenađenja u istoriji takmičenja talenata, otpevala na audiciji za britanski Talenat i - započela čudo. Međutim, za razliku od Susan, Katarina već ima apsolutno sve drugo što je potrebno za karijeru muzičke dive a u Talentu je pokazala da definitivno ima i glas. Tako da nećemo praviti nikakva poređenja te vrste sa Susan :-)

Sinoć je nastupila baladom Lejle Hot i pre svega odličnim pevanjem dokazala da joj je mesto u finalu.

Predivni Orkestar harmonika iz Ugljevika nije veliko iznenađenje. Oni su jako mladi, simpatični, odlično sviraju i bilo je za očekivati da će ići dalje.

Karatisti, trbušni plesač, jazz plesačice i ostali takmičari pored Katarine i harmonikaša nisu imali mnogo šanse pa smo se sinoć sa njima pozdravili.

Polufinalnih emisija ima još četiri a zatim sledi i veliku finale u kom će se takmičiti 10 najboljih.

Gledajte i glasajte u nedelju od 21h na prvom kanalu RTS-a.

Ostavi
komentar

Povezano