Zanimljivosti

27.11.2013.

Izliv besa, baby boom i još jedan "twerking" Miley Cyrus
foto: Menart PR Photo
Izliv besa, baby boom i još jedan "twerking"

Dve reči: ŽUTA SREDA

Zvezde nikad ne miruju, ali moramo priznati da kada se govori o tračevima i skandalima, konstantsno se pominje par imena! Pa da počnemo...

Kanye West je izgubio takt i dobio napad besa u radijskom intervjuu, koji je sa njim vodio Sway Calloway. Calloway mu je ponudio par saveta za proboj u modnu industriju, u koju Kanye pokušava da se ugura već godinama, na šta je ovaj počeo da urla jer misli da voditelj nema pojma kako stvari funkcionišu! Kanye je skoro besneo i na predsednika Obamu, na paparace, verovatno i na suprugu Kim... Kanye, keep calm and drink your pills!

U Holivudu vlada trudnička atmosfera, iliti ulice najpoznatijeg dela Los Anđelesa vrve od trudnjača! U drugom stanju su veliki broj glumica, pevačica, starleta itd. ali nas interesuju naslednici muzičke industrije! Mame će postati Gwen Stefani i Kelly Clarkson, a jedan od braće Jonas, Kevin, početkom sledeće godine postaje tata!

Miley twerkuje – opet. I to u novom spotu sa Will.I.Am-om koji se zove „Feelin Myself“! Ovo nije prvi put da Will i Miley sarađuju (ali je verovatno prvi put da William dobije „twerk“), a na pesmi je učestvovao i Wiz Khalifa!

Ostavi
komentar