Zanimljivosti

03.02.2013.

Iva Pletikosić večeras peva autorsku pesmu Iva Pletikosić Ja imam talenat
foto: Youtube screenshot
Iva Pletikosić večeras peva autorsku pesmu

Velika konkurencija među pevačima u Talentu

Iva Pletikosić, jedna od favoritkinja publike (prema komentarima na društvenim mrežama), objavila je na svom Facebook profilu danas da će večeras u trećoj polufinalnoj emisji show-a Ja imam talenat izvesti svoju, autorsku pesmu, kao i da će, ako ne dođe do naknadnih promena, najverovatnije nastupiti peta po redu. Sudeći po tonu njenog statusa zaključujemo da je veoma uzbuđena, ali to uzbuđenje verovatno dolazi više iz Ivinog perfekcionizma nego od treme pa joj želimo sve najbolje i unapred se radujemo njenom nastupu.

Večeras će se pored Ive takmičiti još tri kandidata u kategoriji - pevanje, što, ako se uzmu u obzir propozicije takmičenja prema kojima svega 40% kandidata smeju biti pevači, znači da ćemo se od mnogih od njih večeras oprostiti. Inače, na ovu temu se dosta moglo čuti ovih dana, a čak su pojedini mediji objavili tekst o tome da će žiri i produkcija, navodno, tražiti od vlasnika licence Simona Cowella da odobri da u srpskom talentu ovaj procenat bude veći u korist pevača i da će čak izneti predlog da Isidora Jovanović koja je prošle nedelje bila treća i time ispala iz daljeg takmičenja, ipak bude u finalu kao 11-ti takmičar.

Sve ovo nije bez smisla, budući da Talenat po svom konceptu predviđa učešće kandidata iz najrazličitijih oblasti što u Srbiji nije slučaj već su najveći deo onih koji se prijavljuju, pevači, instrumentalisti i plesači. 

Da li će do ovih promena zaista doći, videćemo, a večeras budite uz RTS i navijajte za svoje favorite!

Ostavi
komentar

Povezano