Zanimljivosti

05.08.2014.

Iskaz pretvara tvoje rime u letnji hit! Iskaz
foto: PR Photo
Iskaz pretvara tvoje rime u letnji hit!

#recipesmom

Pančevački hip hop sastav Iskaz je poznat po inteligentnim tekstovima i porukama koje šalju kroz svoju muziku a ovog leta će upravo oni pomoći svima vama da pesmom kažete sve ono što ste oduvek želeli ali niste znali kako.
 
Sigurno ste na limenkama Coca-Cole i Coca-Cole Zero već primetili neke od najpoznatijih stihova iz domaćih i stranih pesama a sada je vreme da se i sami uključite u veliku kampanju „Coca-Cola i pesma prenose tvoju poruku“.
 
Coca-Cola vas poziva da tokom avgusta, svakog utorka u nedelji od 20h do ponoći, šaljete svoje stihove putem websajta www.recipesmom.rs a momci iz sastava Iskaz će svake nedelje birati pet najoriginalnijih i najkreativnijih stihova koje će pretvoriti u kratku pesmu!
 
Dakle, bacite se na pisanje stihova i možda baš vaše rime postanu pravi letnji hit!
 
I to nije sve. Kako bi podržali amaterske bendove, Coca-Cola i bend Iskaz pozivaju i muzičare amatere da tokom leta šalju svoje muzičke radove. Najbolji će biti objavljeni na sajtu www.recipesmom.rs i dostupni za deljenje putem društvenih mreža, te tako postati deo jedinstvene liste numera koje čine ovu kampanju.
 
Sutra čitajte intervju sa momcima iz grupe Iskaz koji će vam, izmeđuostalog, dati savete kako da baš vaši stihovi uđu u pet najboljih! #recipesmom
 
Ostavi
komentar

Povezano