Zanimljivosti

13.04.2016.

Iggy jednostavno ne bi trebalo da nastupa uživo Iggy Azealia
foto: Youtube screenshot
Iggy jednostavno ne bi trebalo da nastupa uživo

Novi nastup kod Ellen kao argument

Da je veliki fenomen, jeste. Da li je zaslužila slavu, to nismo sigurni. Ni u jednom trenutku niko nije mogao da objasni zašto je Iggy Azealia eksplodirala na svim mogućim top listama. Možda je bela reperka retka pojava, možda je u tom trenutku bila kontrateža, možda su uboli sa kim kada treba da sarađuje... Njen uspeh bio je brz i ogroman, ali takav je bio i pad. Za kratko vreme, njena karijera doživela je i vrhunac i najnižu tačku, ali i još jedan milestone se dogodio. Iggy je napravila sjajan comeback! Pesma "Team" je baš ono što joj je bilo potrebno. Odličan dance video, posle toga i sjajan zvanični spot... pa je sada opet napravila kiks. 

Njeni nastupi ili su blamčina ili, u najboljem slučaju, nešarmantno traćenje vremena. Nemamo ništa protiv devojke, ali jednostavno bi joj trebalo zabraniti da nastupa, zato što umanjuje efekat sopstvenog hita. Iggy Azealia ne ume da proda!

Da li ste je videli kako "improvizuje" na koncertima? 

Kada je gostovala kod Ellen prošlog puta, nastupila je sa Ritom Orom i izvela megahit "Black Widow". Izgledalo je priredba u domu za stare. Iako bolji, ovaj poslednji nastup kao da je namerno ukinuo sve vrhunce pesme "Team" koja se pre toga svima dopadala. 

Ostavi
komentar