Zanimljivosti

05.03.2015.

Iggy Azalea: žrtva ili teška patetika? Iggy Azalea
foto: Official Facebook Page
Iggy Azalea: žrtva ili teška patetika?

Zašto repreka nije htela Grammy?

Iggy Azalea je jedna od onih zvezda koje podjednako imaju broj onih koji je mrze, kao i onih koji je vole – reperka je zahvalna što nije dobila Grammy, jer bi samo navukla na sebe još veći hejt!

Ona je u jednom radijskom intervjuu rekla da joj je drago što je Eminem odneo nagradu kući, jer to samo dolilo ulje na vatru, što bi imalo za posledicu da je ljudi još više mrze, ali nije propustila priliku da istakne nepravdu od strane kritičara – njeno dobijanje nagrade bi okarakterisali kao kulturološku obojenost, a pobednik je takođe belac i niko ništa ne pominje – završila je Iggy.

Ona se u intervjuu dotakla i glasina da je promenila pol (?!?!), kao i rasističkim komentarima – dobar deo crne publike je ne voli, a ni kolege joj nisu naklonjene – Nicki Minaj ju je više puta prozvala jer navodno Iggy Iggz ne piše sama svoju muziku.

Da li je Azalea stvarno žrtva zluradih komentara ili reperka samo sklona patetisanju – prosudite sami – mi mislimo da je gorepomenuta Anaconda dobila opasnog konkurenta kada je reč o iritiranju. Doduše, Bieber je i dalje drži #1 mesto, pa se ne žali...  

Ostavi
komentar

Povezano