Zanimljivosti

01.08.2013.

Icona POP singl "Girlfiend" je MTV Push za avgust Icona POP
foto: MTV PR Photo
Icona POP singl "Girlfiend" je MTV Push za avgust

Ove dame znaju šta rade

Hitčina „(I don’t care), I love it“ je jedna od onih pesama koje su nam ove godine bukvalno svirale iz veš mašine. I ne brinite, duo Icona Pop neće stati na ovome, naprotiv, devojke  imaju još hitova u rukavu. Jedan od njih je singl Girlfriend koji je MTV proglasio za avgustovski MTV Push.

Icona Pop su švedski DJ duo koji je formiran 2009. godine posle jedne žurke u februaru na kojoj su se srele Caroline Hjelt i Aino Jawo. Mesec dana kasnije već su pisale svoje prve tekstove i muziku koju opisuju kao „klasične pop melodije sa bubnjevima i sintisajzerima“, i „uz koju možete da se smejete i plačete istovremeno“.

Pažnju su skrenule svojim debi singlom „Manners“, a svetska slava je usledila nakon planetarnog hita „I Love It“, koji je mogao da se čuje sa svih strana - upotrebljen u mnogim serijama kao što su: Girls, The Vampire Diaries, Glee, izveden je i u emisiji „Ples sa zvezdama“ i najpoznatijim svetskim tok šou emisijima „Late Night with Jimmy Fallon“ i „Good Morning America“, a iskorišćen je i za mnogobrojne reklame raznih svetskih brendova.

U junu ove godine duo je objavio novi singl „Girlfriend“ iza koje stoji "teška kategorija" producenata u sastavu Stargate, Benny Blanco i Shellback, a u pesmi je korišćen i sempl iz pesme "Me and My Girlfriend"koju je 2Pac predstavio 1996.

U jednom intervjuu, otkrile su da snimaju svoj internacionalni album na kome će apsolutno sve pesme biti nove i drugačije, a ne, kao što mnogi misle, šesnaest pesama u „I Love It“ fazonu. Takođe, otkrile su i da na albumu eksperimentišu sa novim žanrovima i zvucima, a do tada uživajte uz „Girlfriend“...

Ostavi
komentar

Povezano