Zanimljivosti

30.01.2014.

I nad Madonnom ima Miley! Madonna i Miley
foto: Christopher Polk/Getty Images for MTV
I nad Madonnom ima Miley!

Pogledajte nastup koji je za par sati videla cela planeta

Iako nije nastupila na iznenađenje mnogih na dodeli Grammy nagrada, jer nije bila nominovana ni u jednoj kategoriji, Miley nije čekala dugo da nam priredi nastup koji nećemo brzo zaboraviti!

Miley je nastupila u okviru MTV Unplugged specijala, u kome smo mogli da vidimo svašta – pevačica je menjala kostime, perike, „twerk“-ovala sa ponijem, a za kraj je ostavila nastup sa kraljicom POP-a Madonnom, sa kojom je takođe izvela njen „signature“ ples, ali koju je takođe pljesnula po pozadini, što je prokomentarisala i na društvenoj mreži Twitter: „I spanked Madonna and she liked it“!

Malo je bezveze što su ovi skandalozni momenti došli u prvi plan, jer na ovom nastupu, na kom se Miley vratila svojim Nashville country korenima, pevačica je dokazala da odlično peva! Ona je pored svojih aktuelnih hitova otpevala i obradu čuvene „Jolene“, kultne country pevačice Dolly Parton koja joj je i kuma, a sa Madonnom je izvela nezaboravnu „Don't Tell Me“ (ukomponovanu sa „We Can't Stop“), pesmu koja je obeležila Madge-inu „cowgirl“ eru!

Pogledajte nezaboravni nastup!

Kliknite OVDE

Ostavi
komentar